AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adaylığını açıklayan Ömer Özberk, milletvekili aday adaylığı için başvuru yaptı.

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığı'na giderek resmi başvurusunu gerçekleştiren AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili aday adayı Ömer Özberk, "24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için memuriyet hayatım boyunca gönül birliği kurduğum AK Parti Milletvekili Aday Adaylığı başvurumu yaparak bunu resmiyete dönüştürdüm." dedi.

AK Parti bayrağı altında hizmet etmek istediğini söyleyen Özberk, "Farklı bir aday olmak için bu yola çıktım. Görev verilmesi halinde halkımız bunu daha iyi görecektir. Çok sevdiğim bir söz vardır. 'Ülkenizin aslanlarına sahip çıkmaz iseniz diğer ülkelerin çakallarına yem olursunuz' düsturundan hareketle ülkemizin aslanı Sayın Cumhurbaşkanımız 24 Haziran’dan sonra Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a yol arkadaşı olmak istiyorum.  Ülkemize ve memleketimize hizmet etmeyi Allah’ım nasip ederse, bu kutlu yürüyüşte bölgemizin gelişmesinde görev almak istiyorum. " açıklamasında bulundu.

Ömer Özberk Kimdir?

1975 Afşin Arıtaş doğumluyum. İlk, orta ve lise tahsilimi Arıtaş’ta tamamladım. Malatya İnönü Üniversitesinde İ.İ.B.F Kamu Yönetiminde okudum.

2000 yıllarında mezun oldum. Halen Anadolu Üniversitesi Kültürel Miras ve Turizm bölümü son sınıf öğrencisiyim.

2000 yılında Sivas Vakıflar Bölge Müdürlüğüne Uzman olarak atandım. 2004 yılında memleketim Afşin’e hizmet edebilmek için Gelir İdaresi Başkanlığı Afşin Vergi Dairesinde kurumlar arası geçişle atandım.

Uzun yıllar Gelir Uzmanı olarak çalıştıktan sonra 2017 yılında emekli oldum. Halen ARI-TAŞ Enerji ve Yapı Firması olarak Afşin ve çevresine hizmet veren şirketin sahibiyim. Evli ve 2 çocuk babasıyım.

Editör: Haber Merkezi