Türkoğlu Belediyesi Başkanı Osman Okumuş, Elazığ Basın İlan Kurumu Müdürü olarak atanan Kahramanmaraş Büyükşehir Gazeteciler Cemiyet Başkanı Abid Vanli için veda programı düzenledi. 

Türkoğlu Nikah Sarayı ve Düğün Salonunda düzenlenen programda, Elazığ Basın İlan Kurumu Müdürü Abid Vanlı’nın öz geçmişini anlatan sinevizyon sunumu yapıldı. Ardından kürsüye gelen Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, konuşmasına Adana Aladağ da meydana gelen yangın faciasında hayatını kaybedenlere başsağlığı dileyerek başladı.

“Basınımızın çalışmaları takdire şayandır”

Basının toplum hayatındaki yerinin tartışılmaz olduğunu kaydeden Başkan Okumuş, “Tarafsız, özgür, ilkeli ve basın ahlak kurallarına uyan bir medyanın toplumsal kalkınmanın ve gelişmenin sağlanmasında önemli bir yeri vardır. İletişim ve buna bağlı olarak etkileşim sürecinin belirleyici olduğu günümüzde gazetecilik, insanlara haber ve bilgi akışı sağlama gibi çok yönlü bir misyon içermektedir. Bu önemli misyonu yerine getirmek için her türlü şartta görev yapan siz değerli basın mensuplarımızın mesai saati gözetmeksizin vatandaşlarımızı bilinçlendirmek ve her konuda haberdar etmek için verdiğiniz mücadele takdire şayandır” dedi.

Daha sonra kürsüye gelen Elazığ BİK Müdürü Abid Vanlı ise, “Türkoğlu Belediye Başkanımıza ve ekibine bu güzel akşamı organize ettikleri için çok teşekkür ederim. Elazığ'a gitsem de benim gönlüm kalbim siz değerli güzel insanlarla olacaktır” dedi.
Editör: Haber Merkezi