Geçtiğimiz hafta başlayan Turnuvada Turgay Ciner Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi ile İMKB Ticaret Meslek Lisesi Finale kaldı.
Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü nezaretinde Sentetik Çim Sahada dün oynanan final maçı kıran kırana bir mücadeleye sahne oldu. Maça Takım oyuncularını desteklemek için yüzlerce öğrenci tribünleri doldurdu.

Oynanan maçta İMKB Ticaret Meslek Lisesi, Turgay Ciner Teknik ve Endüstri Meslek Lisesini 3-2 yenerek bu yılki Okul Sporları Kupasının sahibi oldu.

Müsabakalarda Turgay Ciner Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi 2. olurken Afşin Anadolu İmam Lisesi de 3. oldu.

Kupayı Milli Eğitim Müdürü Turan Verdi

Maç sonrası galibiyet sevincini sahada yaşayan İMKB Ticaret Meslek Lisesi öğrencileri için kupa töreni düzenlendi. Törene Milli Eğitim Müdürü Mustafa Mahir Turan ve Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Asef Aslan katıldı.

Şampiyon takımın kupasını Milli Eğitim Müdürü Mustafa Mahir Turan Başarılar dileyerek verdi.

Şampiyon takım Kahramanmaraş'ta Afşin'i temsil edecek

Bu yılki Okul Sporları Futbol Turnuvasının Şampiyonu olan Afşin İMKB Ticaret Meslek Lisesi Kahramanmaraş'ta Afşin'i temsil etmeye hak kazandı.Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü yetkilileri önümüzdeki günlerde çekilecek kuralar sonucu belirlenecek tarihlerde Kahramanmaraş'ta İl müsabakalarının yapılacağını ve bu müsabakalarda Afşin'i İMKB Ticaret Meslek Lisesinin temsil edeceğini belirttiler.

Tribünler yetersiz!

Dün oynanan Maç'ta bir kez daha görüldü ki Süper Lig müsabakalarının bile oynandığı Sentetik Çim sahanın tribünleri yetersiz kalıyor.

Dün oynanan maçta öğrencilerin takımlarına olan desteği sebebiyle tribünler doldu taştı. Vatandaşlar Sentetik Çim sahanın tribünlerinin yetersiz kaldığını ve en az 2 tribün daha yapılması gerektiğini söylediler.
Editör: Haber Merkezi