Afşin Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından 2016-2017 eğitim öğretim yılı Okul Sporları kapsamında düzenlenen voleybol turnuvası sona erdi.

Afşin Kapalı Spor Salonunda başlayan turnuva, yıldız kızlar, minik kızlar ve yıldız erkekler olmak üzere üç kategoride düzenlendi.

Voleybol turnuvasının güzel bir atmosferde tamamlandığını söyleyen Afşin Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Asef Arslan, turnuvada birinci olan takımların Kahramanmaraş'ta Afşin'i temsil edeceğini belirtti.

 Okul sporları müsabakalarının, çocuklara ve gençlere sağlıklı yaşama kültürünü aşılamak amacıyla organize edildiğini söyleyen Arslan, "Ortaokullar arasında düzenlenen voleybol turnuvamıza katılan bütün okullarımıza teşekkür ediyorum Birinci olan takımlar, Kahramanmaraş'ta ilçemizi temsilen il müsabakalarına katılacak. İnşallah buradaki gibi güzel maçlar çıkararak ilçemize derece ile gelmesini ümit ediyorum." dedi.

Afşin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdür Mustafa Bilal Özden ise, turnuvaya katılan takımları tebrik etti.

Konuşmanın ardından gerçekleştirilen kupa töreninde dereceye giren takımlara kupaları, Afşin Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Asef Arslan ve okul müdürleri tarafından verildi.

Turnuvada dereceye giren takımlar şöyle oldu:

Yıldız Kızlar kategorisinde, birinci TOKİ Eshab-ı Kehf Ortaokulu, İkinci Afşinbey Ortaokulu, üçüncü Altunelma Ortaokulu olurken, dördüncü Aldaş Ortaokulu oldu.

Minik Kızlar Kategorisinde:  birinci Afşinbey Ortaokulu , TOKİ Eshab-ı Kehf Ortaokulu ikinci, Hayati Vasfi Taşyürek Ortaokulu üçüncü, TEAŞ Ortaokulu dördüncü oldu.

 Yıldız Erkekler Kategorisinde: Atatürk Ortaokulu Şampiyon olurken, Teaş Ortaokulu ikinci, Bakraç Ortaokulu ise üçüncü oldu.

Editör: Haber Merkezi