Afşin’de okul sporları faaliyet programında kapsamında düzenlenen turnuvalar sona erdi.

Okul Sporları faaliyet programı kapsamında futbol, voleybol, masa tenisi ve badminton branşlarında dereceye giren okullara ödül töreni düzenlendi.

- Voleybol turnuvasının finali nefes kesti

Kapalı Spor Salonunda gerçekleşen Genç Erkekler Voleybol Turnuvasının son maçında finale kalan Afşin Eshab-ı Kehf Anadolu Lisesi ile Arıtaş Öztürk Çok Programlı Lisesi karşılaştı.

Kıran kırana geçen müsabakada rakibini mağlup eden Afşin Eshab-ı Kehf Anadolu Lisesi şampiyon olurken, Arıtaş Öztürk Çok Programlı Lisesi ikinci, Altunelma Çok Programlı Anadolu Lisesi ise üçüncü oldu.

Düzenlenen müsabakalara 13 okuldan katılım sağlandığını belirten Afşin Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Asef Arslan, turnuvaların fairplay kurallarını ihlal etmeden tamamlandığını belirtti.

Arslan, “2018-2019 yılı Okul Sporları faaliyet programı dâhilinde, 07 Kasım 2018 tarihinde başlamış olup Futbol, Voleybol, Masan Tenisi ve Badminton branşlarında Küçükler, Yıldızlar ve Gençler Kategorisinde 07 Aralık 2018 tarihine kadar müsabakalarımız büyük bir coşkuyla, dostça oynama ve kazanma prensibimiz dâhilinde amacına ulaşmış, geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimizin sağlıklı, ahlaklı ve başarılı nesiller olması doğrultusunda ve Türk şuuruna yetenekli çocuklarımızı tespit ve kazandırma amacıyla yaptığımız faaliyetlerimiz sona ermiştir. Turnuvalara katılan okullarımıza ve fairplay kurallarını en ufak bir şekilde ihlal etmeyen öğrencilerimizi tebrik ediyorum. İlçemizde birinci olan okul takımlarımıza il müsabakalarında başarılar diliyorum” açıklamasında bulundu.

Konuşmanın ardından futbol, voleybol, masa tenisi ve badminton branşlarında dereceye giren okullara kupaları takdim edildi.

Editör: Haber Merkezi