Kabağaç ilk ve ortaokulu öğrencileri, Afşin Orman İşletme Şefliği tarafından 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası kapsamında dağıtılan çam fidanlarını toprakla buluşturdu.

Kabağaç ilk ve ortaokulu öğrencileri, Orman Haftası kapsamında 120 adet çam fidanını Kabaağaç Sağlık Evi bahçesinde dikti.

Dağıtılan fidanlar için Orman İşletme Şefliğine teşekkür eden Kabaağaç İlk ve Ortaokulu Müdürü Kadir Çil, hem öğrencilere doğayı sevdirdiklerini hem de ilçenin yeşillenmesine öncülük ettiklerini söyledi.

Çil, “21-26 Mart tarihinde kutlanan Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası kapsamında ilçemizde Orman İşletme Şefliğimiz tarafından fidan dağıtımı gerçekleştirildi. Bizde Kabaağaç İlk ve Ortaokulu olarak 120 fidan aldık. Ve Mahallemizde bulunan Kabaağaç Sağlık Evi bahçesine fidan dikimini öğretmen ve öğrencilerimizle gerçekleştirdik. İnşallah öğrencilerimiz hem diktiğimiz fidanlarla birlikte büyütüp hem de onları koruyacak. Bugün burada genç fidanlarımız, geleceğe yönelik büyük adımlar attı. Kendilerini tebrik ediyor, öğretmen arkadaşlarımıza ve Kabaağaç Sağlık Evi çalışanlarına da ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi