Afşin Emniyet Müdürlüğü ve Afşin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantıda, öğrenci taşıyan araç sürücülerine trafik eğitimi verildi.
Afşin Şoförler ve Otomobilciler Odası Toplantı salonunda yapılan toplantıda,  öğrenci taşıyan araç sürücülerine, temel trafik eğitimi, yolcu indirme, bindirme kuralları, araç ve sürücülerde aranacak şartlar ve okul servis araçları hizmet yönetmeliği konusunda Afşin Emniyet Müdürlüğü tarafından eğitim verildi.
Şoförler Odası Toplantı salonunda yapılan toplantıda konuşan, Afşin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Adnan Kabaağaç, "Afşin'de eğitim sezonunun başlamasıyla birlikte öğrenci servisi taşımacılığı yapan arkadaşlarımızı bir araya getirerek  trafik kurallarına ve öğrenci taşıma kriterlerine uymaları noktasında bilgilendirme toplantısı düzenledik. Toplantıda şoför arkadaşlarımızın da sorunlarını dinledik ve sorularını aldık. Daha önce, 2014-2015 eğitim öğretim sezonu başlamadan önce öğrenci servisi taşımacılığı yapan arkadaşlarımızla ve Afşin Emniyet Müdürlüğü ekiplerimizle bir araya gelerek toplantı düzenlemiştik. Emniyetten arkadaşlarımız, temel trafik eğitimi, yolcu indirme, bindirme kuralları, araç ve sürücülerde aranacak şartlar ve okul servis araçları hizmet yönetmeliği konusunda servis şoförlerini bilgilendirdi. Afşin Şoförler ve Otomobilciler Odası Toplantı salonunda düzenlemiş olduğumuz toplantıya katılan, servis şoförlerimize ve emniyet teşkilatımıza teşekkür ediyorum. 2014-2015 eğitim öğretim döneminin öğrencilerimize ve öğrencilerimizi okullarına getirip götüren şoför arkadaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum." dedi

Editör: Haber Merkezi