Afşin’e Final Okullarını kazandıran iş insanı Tufan Yanar, Final Kişisel Gelişim Kursu'nu da faaliyete geçirmek için çalışmaların başladığını belirtti.

Afşin Final Okullarındaki tadilat çalışmalarının tamamlandığını ve öğrenci kaydı almaya başladıklarını belirten Kurucu Tufan Yanar, “Afşin’de eksikliğini hissettiğimiz Final Okullarında gün sayıyoruz, Final’in ikinci kurumsal alanı olan Final Kişisel Gelişim Kursu'nu da Afşin’e kazandırmak için çalışmalarımız başladı” dedi.

“Final, Afşin’de ikinci aşamaya geçti”

Final Okullarında basın açıklaması gerçekleştiren Yanar, “Okulumuzun durumu ve yapılan çalışmalarla ilgili paylaşımlarımız oldu. İlçe halkımız bu süreci yakından takip etti ve bizimle birlikte Final Okullarının faaliyete geçmesini bekledi. Okulumuz son aşamaya geldi ve öğrenci kaydı almaya başladık. Final ile Afşin’de ikinci bir aşamaya geçtik. Afşin’de eksikliğini hissettiğimiz Final’in ikinci kurumsal kimliği olan dershane ve kişisel gelişim kurs merkezini açıyoruz. 1000 metrekarelik alanda hayata geçirilecek kurs merkeziyle alakalı projelerimiz tamamlandı. Yakın bir zamanda ilçemiz özel bir kurs merkezine kavuşacak. Dersliklerimiz 10 kişilik, 200 metrekare etüt odası olacak. Sosyal etkinliklerin de olacağı kurs merkezini ilçemize kazandıracağız.” açıklamasında bulundu.

Afşin’e artılar kazandırmak istediklerini belirten Yanar, şu ifadelere yer verdi:

“İlçemizde kurumsal özel okulların artmasından yanayız. Afşin’de 2 değil, en az 4 tane özel okul ihtiyacı olduğunu biz biliyoruz.Kişisel Gelişim Kursu çalışmamızın dışında yeni bir girişimimiz daha olacak. Şuanda görüşme ve projelendirme aşamasında. İnşallah en geç önümüzdeki yıl bu projemizi de Afşin ile paylaşacağız. Biz her konuda hazırız. Eğitim işinin özen istediğinin farkındayız ve Final Genel Merkezinin desteğiyle Afşin’de önemli işler yapacağımıza inanıyoruz”

Ön kayıt ve kesin kayıtların alınmaya başladığını aktaran Afşin Final Okulları Müdürü Yaşar Doğan da, “Afşin Final Okulları olarak eğitim onayını aldık. 2022-2023 eğitim öğretim yılında öğrencilerimize, Afşin’e hizmet edeceğiz. Okulumuzda tadilat çalışmaları baştan aşağı tamamlandı. Velilerimiz ve öğrencilerimizi okulumuz gelip gezmeleri, incelemeleri için davet ediyoruz. Kurumsal bir yapıya sahip olan eğitim öğretim kurumumuzda tüm eğitim kadromuz tamamlandı. Okulumuz hakkında bilgi almak isteyen velilerimiz, öğrencilerimiz 0344 511 91 91 numaralı hattını arayabilirler.” Açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi