Nurhak Kaymakamı olarak 2012 yılından bu yana görev yapan ve yeni kararname ile Eruh Kaymakamlığı’na atanan Murtaza Dayanç, ilçeye veda etti.

Nurhak’taki kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum örgütlerini ziyaret eden Kaymakam Dayanç, vatandaşlarla da vedalaştı.

Düzenlenen veda programında, Nurhak Belediye Başkanı Ahmet Akkuş, ilçeye yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi takdim ederken, programa katılan kurum müdürleri de çeşitli hediyeler sundular.

Nurhak’ta görev yapmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Kaymakam Murtaza Dayanç, yaptığı veda konuşmasında, şunları söyledi:

“2012 yılından bugüne kadar bu aziz vatan toprağında devletimizi en iyi şekilde temsil etme ve sizlere en iyi şekilde hizmet etme gayreti içerisinde oldum. İnsanı esas alan yönetim anlayışımızın bir gereği olarak her zaman sizlerin en yakınında olmaya ve problemlerinizle bire bir ilgilenmeye gayret ettim. Devletimize milletimize hizmet etme gayesi ile çıkmış olduğumuz bu yolda hiç şüphesiz ki makamlar mevkiler baki, kişiler gelip geçicidir. Şimdi aziz vatanımızın bir başka köşesinde aynı azim ve kararlılıkla Kaymakam olarak görevimize devam edeceğiz. Bir yandan sizlerden ayrılacak olmanın hüznünü yüreğimde hissederken, diğer yandan da, siz değerli kadirşinas Nurhaklı hemşerilerimi tanımış olmanın, görevimi layıkıyla yapmamın, geride güzel eserler bırakmanın ve burada sağlam dostluklar edinmiş olmanın vicdani rahatlığını yaşıyorum. Temennim o ki; sevgi, saygı, hoşgörü ve kardeşliğin yaşandığı bu coğrafyada birlik, beraberlik ve kardeşliğimiz ebediyen hüküm sürsün. Güzel günler geçirdiğim Nurhak ilçemizi ve siz değerli hemşerilerimi bundan sonraki yaşamımda hep iyi hatırlayacağımdan ve unutmayacağımdan emin olabilirsiniz. Türkiye'nin neresine gidersem gideyim, hangi görevde bulunursam bulunayım, unutmayın ki kapım sizlere her zaman açık olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle sizlere veda ederken; burada güzel işlere imza atmamızda emeği geçen mesai arkadaşlarıma, emniyet asayiş konusunda fedakârca çalışan polis ve jandarma mensuplarına, iyi iletişim kurduğumuz sivil toplum kuruluşlarına, yerel idarelere ve siyasi parti ilçe başkanlıklarına ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”

Kaymakam Murtaza Dayanç’ı kaymakamlık binası önünden uğurlayan kurum müdürleri, personelleri ve vatandaşlar, başarı dolu bir hayat dileğinde bulundular.
Editör: Haber Merkezi