Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afşin İlçe Başkanlığı, Başbuğ Alparslan Türkeş’in vefatının 20. yılı dolayısıyla Mevlidi Şerif programı düzenleyecek.

MHP Afşin İlçe Başkanı Ersal Koç, " Ülkücü Hareketin Lideri Alparslan Türkeş'in, vefatının 20. sene-i devriyesi nedeniyle 4 Nisan Salı günü akşam namazı ile yatsı namazı arasında Ulu Camiinde mevlit programı düzenleyecek. Programa bütün Afşinli hemşerilerimizi davet ediyoruz" dedi.

MHP Afşin İlçe Başkanı Ersal Koç, yaptığı açıklamada Merhum Genel Başkanımız, Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in aramızdan ayrılışının 20. yılı münasebetiyle ilçe teşkilatımızca merhum Başbuğumuz, tüm şehitlerimiz ve Türk İslam davasına hizmeti geçmiş tüm geçmişlerimizin ruhuna ithaf edeceğimiz, Afşin Ulu Camiinde düzenleyeceğimiz Mevlidi-i Şerif ve Kuran-ı Kerim tilavetine aziz hemşerilerimizi davet ediyorum.

Ömrünü Türk-İslam sentezine adayan, Davamızın mimarı cennet mekân Başbuğ Alparslan Türkeş’in ilkeleri, milliyetçiler için bir kılavuz olmuş milliyetçi ve ülkücüler bu çizgiden şaşmamıştır. Bugünde Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Bey bu davanın lideri olarak başbuğun çizdiği yolun rehberidir. Bizler rehberimizin liderliğinde son nefesimize kadar devlet ve milletimizin bekası için mücadele etmeye devam edeceğiz. Bir kez daha başbuğumuzu rahmet ve minnetle yad ediyor, tüm halkımızı mevlidi şerifimize davet eder, saygılarımı sunarım” açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi