Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kahramanmaraş Şube Başkanı Atıf Şirikçi, “Bizler sanayiciler olarak ekonomimize güç verecek yeni pazarlar arayışı içerisindeyiz. Bu pazarları bularak sanayicilerimizle, esnafımızla, halkımızla beraber hareket edeceğiz. Türkiye şu anda dünyada büyüyen üç tane ülkeden bir tanesi” dedi. 

MÜSİAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Atıf Şirikçi ve yönetimi özel bir restorandaki iftar programında bir araya geldi. MÜSİAD Genel Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi Bekir Sami Nalbantoğlu ile Genel Sekreter Yardımcısı Kadir Abalı’nın da yer aldığı iftar programında konuşan Şirikçi, “Bu mübarek günde, bu birlik beraberliğe en çok ihtiyacımız olduğu günde üyelerimizle birlikte bir iftar programı düzenledik. İnşallah bu iftar programından sonra önümüzdeki günlerde MÜSİAD olarak Kahramanmaraş’ta birlik beraberlik içerisinde ekonomimiz iyi noktalarının yer alacağı bir vizyonu hayata geçireceğiz. Genel merkezimizle istişarelerimiz sürüyor. MÜSİAD ailesi olarak üyelerimiz birlikte tekstil sektör kuruları oluşturacağız. Bunların içinde eksik ve problemli olan işlerimiz hep beraber gidermeye çalışacağız” dedi.

“TÜRKİYE ŞU ANDA DÜNYADA BÜYÜYEN ÜÇ ÜLKEDEN BİRİ”
Türkiye’nin şu günlerde çok zor bir süreçten geçtiğini ifade eden Şirikçi, “Şu anda Türkiye zor bir süreçten geçiyor. Türkiye’nin bu zor sürecinde, ülkemizin etrafında bir yangın var. Bizler sanayiciler olarak ekonomimize güç verecek yeni pazarlar arayışı içerisindeyiz. Bu pazarları bularak sanayicilerimizle, esnafımızla, halkımızla beraber hareket edeceğiz. Türkiye şu anda dünyada büyüyen üç tane ülkeden bir tanesi. Bu pozisyonda bu büyümeyi gösterdikten sonra, inşallah etrafımızdaki bu savaş ortamı bittikten sonra Türkiye’de haklı ve gururlu olduğu yeri en kısa zamanda yakalayacağı kanısındayız. Tabi bu dönem Türkiye için zor bir dönem. Hem dışarıda hem içeride sıkıntılar yaşıyor. Ama bu sorunların sonuna gelindi. Devletimiz güçlü. Bu birlik ve beraberlik içerisinde ülkemiz en kısa zamanda refaha ulaşacaktır” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi