Müstakil Sanayici ve iş Adamları Derneği (MÜSİAD) Kahramanmaraş Şubesi Başkanı Sami Kervancıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Mehmet Fatih Güven'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte, yerel seçimde yeniden belediye başkanı seçilen Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven'e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiklerini söyleyen Müstakil Sanayici ve iş Adamları Derneği (MÜSİAD) Kahramanmaraş Şubesi Başkanı Sami Kervancıoğlu, Afşin'e çok güzel hizmetlerin yapılacağından emin olduğunu söyledi.

MÜSİAD olarak, Afşin'de yapılabilecek yatırımlar ile alakalı çalışma yapacaklarını söyleyen Kervancıoğlu, "Ziyaretimizde, Belediye Başkanımız Mehmet Fatih Güven, Afşin ile alakalı bizlere bilgi verdi. MÜSİAD ve iş adamlarımızla birlikte en kısa zamanda bir çalışma yapmak istiyoruz. Belediye Başkanımıza misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyorum. Başkanımıza görevinde başarılar diliyoruz. Afşin'in emin ellerde olduğunu gördük ve çok güzel hizmetlerin geleceğinden şüphemiz yok. MÜSİAD olarak her daim başkanımızın yanındayız. " açıklamasında bulundu.

Ülkenin kalkınması ve ekonomiyi güçlendirmenin yolunun milli ve yerli unsurların elinde olduğunu söyleyen Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, " Anadolu sermayesini ve gücünü vitrin önüne çıkartan Müstakil Sanayici ve iş Adamları Derneği (MÜSİAD) Kahramanmaraş Şubesi Başkanı Sami Kervancıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri bizlere hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Yerli ve milli olan sermayenin ülke ekonomisine katkı sağlaması noktasında MÜSİAD'ın çok büyük bir payı olduğunu biliyoruz. Ülkemiz yerli ve milli girişimci işadamlarımız sayesinde hak ettiği yeri alacaktır. Ekonomi, sanayi, bilişim ve iletişim alanlarındaki gelişmelerin önceliğini de MÜSİAD'ın yapacağını inanıyoruz." diye konuştu.

Ziyarette MÜSİAD Şube Başkanı Kervancıoğlu, Başkan Güven’e 'zimem defteri' hediye ederek, derneğin dergisini takdim etti.

Editör: Haber Merkezi