Hüyüklü Mahallesi Muhtarı Hayri Kılınç, ev sahipliği yaptığı ilçe koordinasyon toplantısı öncesi veda yemeği verdi.

Hüyüklü Mahallesi Sosyal Tesislerinde düzenlenen yemeğe Afşin Kaymakamı Ahmet Can Pınar ile kamu ve kurum amirleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda mahalle sakini katıldı.

Muhtarlık görevi süresince mahallesi için elinden gelen en iyi hizmeti vermeye çalıştığını söyleyen Hüyüklü Mahallesi Muhtarı Hayri Kılınç, "Geçtiğimiz dönem mahalle sakinlerimizin desteğiyle mahalle muhtarı seçildim. Görev sürem boyunca da elimden gediğince hizmet etmeye, mahallemizin eksikliklerinin giderilmesi için mücadelede bulundum. Görevde olduğum dönemde bilmeden, istemeyerek kırdığım, üzdüğüm bir mahalle sakini kardeşim varsa özür diliyorum. Ben tüm mahallemize hakkımı helal ediyorum. Sizlerden de helallik istiyorum." dedi.

31 Mart'ta düzenlenecek Mahalli İdareler Yerel Seçimleri'nde tekrar aday olmayacağını belirten Kılınç, "5 yıl boyunca mahallemize hizmet etmeye çalıştık. Görev süremiz doldu ve önümüzde yerel seçim var. Ben tekrar muhtar adayı olmayacağım. Muhtar adaylarımızın hepsine başarılar diliyorum. Bugün beni yalnız bırakmayarak veda yemeğimize katılan başta Afşin Kaymakamımız olmak üzere kurum ve amirlerimize, muhtar arkadaşlarıma ve mahalle sakinlerimize teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Daha sonra konuşan Afşin Kaymakamı Ahmet Can Pınar da, "Bu ortamı sağlayan ve bizleri ağırlayan çok değerli Hüyüklü Mahallesi Muhtarımız Hayri Kılınç'a mahalle sakinlerine teşekkür ediyorum." dedi.

Konuşmalarının ardından Afşin Kaymakamı Ahmet Can Pınar'ın başkanlığındaki ilçe koordinasyon toplantısına geçildi.

Editör: Haber Merkezi