Pınarbaşı Mahalle Muhtarı İhsan İşbilir, mahalledeki çöp konteynırlarını yenileyen Afşin Belediyesine teşekkür etti.

Afşin Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Pınarbaşı Mahallesindeki eski çöp varillerini, yeni çöp konteynırları ile değiştirdi.

Mahallesindeki çalışmalar ile alakalı Başkan Güven, belediye personellerine teşekkür eden Muhtar İşbilir, "Afşin Belediyesinin çevre temizliğine önemi biliyoruz. Pınarbaşı Mahallemizdeki eski çöp varillerini konteynırlarla yeniliyor. İnşallah 2017 yılında mahallemizin eksikliklerini belediyemiz ile istişarelerde bulunarak gidereceğiz" dedi.

Yapılan tüm çalışmaların titizlikle ve özenle yapıldığını belirten İşbilir; “Pınarbaşı Mahallemizin apartman ve sokaklarındaki eski çöp varillerini yenilemeye devam ediyoruz.Birçok cadde ve sokaktaki çöp varilleri yenilenmiş olup eksik kalan yerleri tektek tespit edip yeniliyoruz.Öncelikle Afşin’imizin ve köylerimizin varillerini değiştirmeye özen gösteren Afşin Belediye Başkanımız Mehmet Fatih Güven'e ayrıca Afşin’imizi güzel ve temiz tutmaya çalışan Temizlik İşleri Müdürümüz Fatih Aksu'ya ve çalışkan ekibine çok teşekkür eder saygılar sunarım.” açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi