Yeşilyurt Mahallesi Muhtar Adayı Hacı Ali Karabulut, Armutludede Mezarlığındaki çeşme sayısını artırmak için yapmış olduğu çalışmalar sonuç verdi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Yeşilyurt Mahallesindeki Armutludede Mezarlığına yapılan çeşme için yetkililere teşekkür eden Yeşilyurt Mahallesi Muhtar Adayı Hacı Ali Karabulut, " Girişimlerimiz sonuç verdi. İnşallah muhtar seçildikten sonrada bir çok hizmetin mahallemize gelmesini sağlayacağız" dedi.

Armutludede Mezarlığındaki çeşme sayısını artırmak için Büyükşehir Belediyesine girişimlerinin olduğunu söyleyen Karabulut, Yeşilyurt Mahallesine adaylık sürecinde hizmet etmenin gururunu yaşadığını belirtti.

Karabulut, “Mezarlığımızda yalnızca 1 çeşme bulunuyordu. Vatandaşlarımıza kolaylık sağlamak için kollarımızı sıvadık. İnşallah seçimlerden sonra muhtar olursam mahallemize daha iyi hizmetlere imza atacağım. Allah'ım 31 Mart'da bana Yeşilyurt Mahallesi Muhtarlığını nasip ederde muhtar seçilirsem daha çok projelere imza atacağım inşallah. Muhtar olmadan gururla yerine getirmek için büyük çaba sarf ederek Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yetkililerinin de desteklerini arkama alarak mahalle mezarlığımıza 250 metre 40'lık kangal boru döşeterek bir adet çok güzel bir çeşme yaptırarak hizmete almış bulunmaktayız.  Mahallemize hayırlı olsun.  Tüm mahalle sakinlerimizin dua ve desteklerini bekliyorum." açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi