Yeşilyurt Mahallesi Muhtar Adayı Hacı Ali Karabulut, Armutludede Mezarlığındaki çeşme sayısını artırmak için çalışma başlattı.

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler seçimlerinde Yeşilyurt Mahallesi Muhtar Adaylığını açıklayan Hacı Ali Karabulut, Yeşilyurt Mahallesine adaylık sürecinde hizmet etmenin gururunu yaşadığını belirterek muhtar olduğu takdirde daha iyi hizmetlere imza atacağını söyledi.

Armutludede Mezarlığında 1 çeşme olduğunu ancak yapılan çalışmaların ardından 5 çeşme olacağını aktaran Karabulut, vatandaşlardan çeşmeleri açık bırakmaması konusunda uyarıda bulundu.

Karabulut, “Yeşilyurt Mahalle Muhtarlığımızın adaylık sürecinde Armutludede Mezarlığımızdaki çeşme sayısını yükseltmek istedim. Mezarlığımızda yalnızca 1 çeşme bulunuyordu. Vatandaşlarımıza kolaylık sağlamak için kollarımızı sıvadık. İnşallah seçimlerden sonra muhtar olursam mahallemize daha iyi hizmetlere imza atacağım. Yalnız değerli vatandaşlarımdan ricam mezarlıkta açık bırakılan çeşmeden dolayı su birikintisi oluşmakta. İsraf edilen suya yazık. Lütfen çeşmelerimizin kapatmaya özen göstersinler. Tüm mahalle halkımıza ve Afşinli hemşerilerime saygılarımı sunuyorum.” Açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi