Efsus Turan Mahallesi Muhtar Adayı Cahide Ertekin, "Mahallemizin tüm sorunlarıyla ilgili çözümler üreten, mahalle sakinlerinin görüşlerini alan, sadece devletin hizmetiyle kalmayan, projeler üreten bir muhtar olacağım." dedi.

31 Mart 2019’da gerçekleştirilecek yerel seçimler için çalışmalarını devam ettiren Efsus Turan Mahallesi Muhtar Adayı Cahide Ertekin, tüm mahalle sakinleriyle istişare içinde olacağını belirtti.

Mahallenin sorunları ve mahalle sakinlerinin talepleriyle birebir ilgilenmek için muhtar adayı olduğunu ifade eden Ertekin, "26 Ocakta vermiş olduğumuz startla Efsus Turan Mahallesinin tüm sokaklarına girerek her kapıyı çalıyoruz. Ziyaret ettiğimiz her vatandaşımız bizleri güler yüzle karışlayarak bizleri görmekten mutlu olduklarını dil getiriyor. Ardından da göstermiş olduğumuz yüreklilikten dolayı bizi tebrik ediyorlar. Güzel geri dönüşler alıyoruz. Amacım mahalle halkımın sosyal ihtiyaçlarını tespit eden ilgilenen ve diğer idari kurumlara ileten ve çözümü için çaba harcamak" diye konuştu.

Efsus Turan Mahallesine gönül veren bir ekiple yola çıktıklarını dile getiren Ertekin, "Mahallemize hizmet etmek için çıktığımız yolda, mahallemizin ilk kadın muhtar adayı olmaktan dolayı gurur duyuyorum. Bunu her seferinde mahalle sakinlerimize iletiyoruz. Vatandaşlarımız birebir diyaloglarımızda mahallemizle ilgili sorunları dile getiriyorlar. Bizlerde mahalle sakinleri muhtarlık görevi bize verirse sorunları ilgili kurumlara ileterek takipçisi olacağımızı ve proje üreten bir mekanizmayı hayata geçirmek istediğimizi belirtiyoruz. Vatandaşlarımız, Efsus Turan Mahallesine üstgeçit, ezan sesi duyamadıkları için cami, servis güzergahlarının artırılması, park isteyerek,  özellikle kış aylarında yaşanan sorunları bizlere iletiyorlar. Bunlar mahallemizin öncelikli ihtiyaçları. Mahalle sakinlerimizin bu taleplerini yerine getirmek için ilgi kurumlarla birebir görüşerek, gerekli prosedürleri hazırlayarak bu hizmetlerin gelmesi için çaba harcayacağız. Efsus Turan Mahallemizin ihtiyaçlarını gidereceğiz. İnşallah yerel yönetimlerde biz kadınlar da varız ilkesiyle çıktığım bu yolda önce vatandaşlarımızdan dua sonra da destek istiyoruz. Rabbimiz yar ve yardımcımız olsun." açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi