Büyük Birlik Partisi (BBP) Kahramanmaraş İl Başkanlığı tarafından Muhsin Yazıcıoğlu'nun vefatının 7. yılı nedeniyle basın açıklaması yapıldı.

BBP Kahramanmaraş İl Başkanlığında BBP Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun vefatının 7. yılı nedeniyle partililerin de katılımıyla basın açıklaması yapıldı.

BBP Kahramanmaraş İl Başkanı Hasan Kızıldağ yaptığı açıklamada, mart ayının sadece cemrenin düşmesi akla gelmemeli, aynı zamanda bir yiğidin, bir halk kahramanın toprakla buluştuğu bir ay olduğunu söyledi.

Muhsin Yazıcıoğlu ve arkadaşlarına yapılan suikast fiilen böyle gözükse de esasında büyük Türk milletine yapılmış bir suikast olduğunu belirten Kızıldağ, şunları kaydetti: 

"Hatırlayanlar çok iyi bilir, devlet ve millet iradesinin zorda kaldığı, Sincan'ın göbeğinde tankların paletlerinin gıcırdadığı 28 şubat döneminde, meselenin doğrudan muhataplarının korkudan sesini çıkarmayıp, tabiri caizse saklanacak delik ararlarken, er meydanında sadece Muhsin Yazıcıoğlu ve arkadaşları vardı. Yalnızca millet iradesinden tavır alan Muhsin Yazıcıoğlu 'Namlusunu millete çevirmiş tanka ala selam durmam' ve'Türkiye İran olmaz, Türkiye Cezayir olmaz, Türkiye'nin Suriye olmasına biz müsade etmeyeceğiz' sözleriyle milletin yüreğine su serpen Muhsin Yazıcıoğlu'ydu." Muhsin Yazıcıoğlu'nun Türk milletinin temsilcisi ve milli refleksi olduğunu söyleyen Kızıldağ "Mesele buna rağmen açıklığa kavuşturulmak istenmiyorsa, ya korkaksınız ya da ortaksınız, yok eğer siz samimiyseniz, biz de yanılıyorsak o halde bize sadece 4 dakikalık radar kaydını açıklayın" dedi.

Editör: Haber Merkezi