Mimar Şemsigül Keleş tarafından mimari proje, tasarım, uygulama ve görselleştirme gibi birçok alanda hizmet verecek olan MİZAN Mimarlık Ofisi hizmete açıldı.

Eshab-ı Kehf Caddesinde, Doruk Apartmanındaki MİZAN Mimarlık Ofisinin açılış kurdelesini Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven kesti.

Açılışta konuşan Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven,  Bölgemizdeki  dokuzuncu mimarlık ofisini açıyoruz. Genç girişimcimiz, mimarımız Şemsigül Keleş ilçemize hizmet edecek, gelişimine katkı sağlayacak. İlçemize hayırlı olsun. “ dedi.

Mimar Şemsigül Keleş de, “Memleketime daha iyi hizmet verebilmek için Afşin’de ofisimi açtım. Amacım Afşin için güzel projelere imza atmak. İnsanın memleketine hizmet etmesi çok daha önemli bir şey diye düşünüyorum. Mizan Mimarlık olarak daha modern ve daha yenilikçi tasarımlara imza atmamız gerek. Bu yönde çalışmalarımı sürdürmek istiyorum” diye konuştu.

Açılışa, AK Parti Afşin İlçe Başkanı İsmail Safi, AK Parti Afşin Kadın Kolları Başkanı Güleser Keleş Ermurat, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Editör: Haber Merkezi