Afşin Ertuğrul Gazi İlkokulu Anasınıfı öğrencileri 1-7 Mayıs Karayolu Trafik Haftası münasebetiyle Afşin İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti.

Afşin Ertuğrul Gazi İlkokulu Anasınıfı öğrencileri Afşin İlçe Emniyet Müdürlüğü’ndeki polisleri ziyaret ederek 1-7 Mayıs Karayolu Trafik Haftasını kutladı.

Düzenlenen ziyarette Afşin İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli trafik polislerince trafiğin temel kurallarını video görselleriyle anlatarak öğrencilerin trafik hakkında sorularını cevapladı.

Ertuğrul Gazi İlkokulu Anasınıfı öğrencilerini Afşin İlçe Emniyet Müdürlüğünde ağırlayan trafik denetleme ve trafik tescil büro amirliğinden sorumlu Komiser Yardımcısı Hakan Yıldırım, “Öğrencilerin bu ziyaretlerinden fazlasıyla mutluluk duyduk. Bu nezaketli ziyaretten dolayı öğretmenlerimiz Zişen Canbolat ve Emiş Kılınç ile tüm öğrencilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Öğrencilerimize ilçe emniyet müdürlüğü kadrosunda görevli trafik polislerince trafik güvenliği konulu seminer verildi. Ağaç yaş iken eğilir misali öğrencilerimize gerek ailede gerekse okullarda öncelikle kendi güvenlikleri için trafikle ilgili gerekli bilgiler özenle verilmelidir. Öğrencilere bugünkü ziyaretinde vermiş olduğumuz seminerin kendileri için güzel bir anı olarak kalacağını ve vermiş olduğumuz bilgilerin hafızalarında yer edineceğini düşünüyorum. “dedi.

Ziyaretle ilgili açıklamada bulunun Afşin Ertuğrul Gazi İlkokulu Anasınıfı Öğretmeni Zişen Canbolat, “Trafik Haftası münasebetiyle ilçe emniyet müdürlüğünü ziyaret ettik. Daha sonra hükümet konağı konferans salonunda bize çok güzel eğitim verdiler. Anasınıfı öğrencilerimize çizgi filmle trafik kuralları hakkında bilgiler vererek, hediye takdim ettiler. Öğrencilerimiz Trafik Haftasında polislerimizle iç içe oldukları için çok mutlu oldular. Çocuklar da trafik kuralları konusunda bilinçlendiler. Bizleri misafir eden emniyet teşkilatımıza teşekkür ediyoruz.”açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi