BBP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş 1. sıra milletvekili adayı Haşim Yanar Afşin’de esnaf ziyaretinde 2015 genel seçimleri için insanların sebepsiz yere dışlandığını belirterek herkesin elini vicdanına koyarak hareket etmesi gerektiğini belirtti. İnsanların ayrıştırıldığına dikkat çeken Yanar, "Türkiye uçurumun kenarında. Birilerinin hırsı ile hareket ediliyor. Acil çözüm bulunması lazım" dedi.

'HZ. İBRAHİM’E SU TAŞIYAN KARINCA MİSALİ OLUN HERKES SAFINI BELİRLESİN’

Seçimlere BBP ve SP beraberliğinde girildiğine dikkat çeken Yanar, "Bu ittifak dahi birilerini rahatsız etti. Her dönemde seçim kazanma uğruna yalan söylüyorlar. Yerel seçim öncesi paralel cemaat yalanını attılar. O kadar insanları kandırdılar ki camide namaz kılarken yanınızdaki insanlara dikkat etmek zorunda kalıyorsunuz. Amerika dediler, en çok ticareti İsrail’le yaptılar. Papa'yı sarayda ağırladılar Papa da paralel çıktı. Şimdi ne yapacaklarını şaşırdılar. AK Parti hükümeti artık iflas etti. Hz. İbrahim’e su taşıyan karınca misali olun herkes safını belirlesin.

Öncelikle bu seçimin ülkemize, İslam alemine ve bütün insanlığa hayırlar getirmesini cenabı Allah'tan niyaz ediyorum. Doğrunun, iyinin, güzelin, hakkın ve adaletin tesisi için gece gündüz çalışıyoruz. Çünkü bizler 'İnsanların en hayırlısı insanlığa faydalı olandır.' inancı ile çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bizler ülkemiz gençliğinin birlik, beraberlik ve kardeşliğinin öncüsüyüz. Çünkü biz Sevgi ve kardeşliğin teminatıyız. Bundan dolayı gayemiz önce Türkiye’deki 76 milyon vatan evladının, sonra da yeryüzündeki 7 milyar insanlığın hepsinin saadeti için çalışıyoruz. Biz; kaba kuvveti değil, hakkı ve adaleti üstün tutan bir zihniyete sahibiz. Bizim Tek gayemiz İlay-ı Kelimetullahtır, ümmetin birliğidir. Bundan dolayı, önce yaşanabilir bir Türkiye’yi kuracağız. Sonra yeniden büyük Türkiye ve daha sonrada yeni bir dünyayı kuracağız. Burada görüyoruz ki halkımız bu ittifaka büyük bir ilgi göstermiştir. 7 Haziran seçimlerinin en büyük galibi bu ittifak olacaktır. Şimdiden halkımız bu birlikteliğin heyecanını yaşamaya başlamıştır. İşte bizler bu ayrılıkları gidermek için güçlü bir Türkiye için, İslam alemine liderlik yapabilecek bir Türkiye için, bir araya geldik, inşallah 7 Haziran'da iktidarı devralacağız, milletimizin özlediği adil düzeni yeniden kuracağız." dedi.
Editör: Haber Merkezi