Saadet Partisi Afşin Belediye Başkanı Adayı Şeref Ertekin, Afşin Sanayi Sitesini ziyaret etti.

Yerel seçimler için çalışmalarını aralıksız olarak devam ettiren Saadet Partisi Belediye Başkanı Adayı Şeref Ertekin, sanayi esnaflarıyla bir araya gelerek destek istedi.

Afşin'in sanayisini canlandırmak istediklerini belirten Milli Görüş'ün adayı Ertekin, " Seçim için son hafta içerisine girdik. Yapacağımız seçimlerin Afşin'imiz başta olmak üzere Kahramanmaraş'ımıza ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Biz adaylığımızı açıkladığımız günden itibaren her fırsatta vatandaşlarımıza projelerimizi anlatıyoruz. Bugünde sanayi esnafımızla bitme noktasına gelen Afşin sanayimiz için projelerimizi paylaştık. Yeşillendirilmiş park, dinlenme alanları, modern bir lokanta, çay ocağı ve araç muayene istasyonu gibi bir sanayide olması gerek projelerimizi esnaflarımızla paylaştık ve destek istedik. Tüm Afşin'imizin 31 Mart'ta en doğru kararı vereceğini biliyoruz. Seçimlerimizin hayırlara vesile olmasını diliyorum" açıklamasında bulundu.

"Hayvancılığı canlandıracağız"

Afşin'de bitme noktasına gelen hayvancılığı canlandırmak ve ilçe ekonomisini kuvvetlendirmek istediklerini dile getiren Ertekin, Afşin'in hayvan pazarında da vatandaşları ziyaret etti.

Burada da vatandaşlardan destek istediğini aktaran Ertekin, "Afşin’imizin eksiklerini, sorunlarını biliyoruz. Halkımız görevi bizlere verirse üretim tesisleri sosyal yaşam alanları gibi birçok hizmeti Afşinli Hemşerilerimizin hizmetine sunmak istiyoruz. Biliyoruz ki Afşin tarım ve hayvancılığa el verişli nadide ilçelerimizden biri. Bitme noktasına gelen hayvancılığı tekrar canlandırmak için çare olacağımızı belirttik ve üreticilerimizden destek istedik. İnşallah Afşin'e çare olmaya adayız. " dedi.

Editör: Haber Merkezi