Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından gelecek nesillere daha yeşil bir Türkiye bırakmak için başlatılan Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında, Bakraç mahallesindeki ağaçlandırma sahasında fidan dikme töreni düzenlendi

İkiz Tepe mevkiindeki ağaç dikim etkinliğinde konuşma yapan Afşin Orman İşletme Şefi Emin Selbisu, yeşil bir Türkiye için başlatılan 81 ilde 11 milyon fidan dikme seferberliğine Afşin olarak destek olduklarını belirtti.
 

Milli Ağaçlandırma Günü ilan edilen 11 Kasım'da, 81 ilde ağaç dilim etkinliği düzenlendiğini aktaran Afşin Orman İşletme Şefi Emin Selbisu “Geçen yıl Bakraç Mahallemizde yaptığımız kampanya, vatandaşlarımız tarafından büyük ilgi gördü ve bu ilgi fidan dikme seferberliğine dönüştü. Türkiye’nin orman varlığını artırmak, aynı zamanda toplumda ağaç ve orman sevgisini geliştirmek, çevresel farkındalığı artırarak çevreye duyarlı nesiller yetiştirmek amacıyla, sosyal bir etkinlik olan “Milli Ağaçlandırma Günü” etkinliğimiz bu yılda yine Bakraç Mahallesi İkiztepe Mevkiinde gerçekleştirildi. İlçemizden vatandaşlarımız yoğun bir katılımla ağaç dikme seferberliğine destek oldu. Göksun Orman İşletme Müdürlüğümüze, belediyemize, muhtarlarımıza ve ağaç dilim etkinliğine katılan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.” açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi