AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal koordinasyonluğunda bir araya gelerek vatandaştan gelen talep ve kente yapılacak hizmetlerin takibi için iş bölümü yaptı.

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri İletişim Ofisi tarafından yapılan açıklamada; Türkiye Büyük Millet Meclisi yeni yasama döneminde çalışmalarını hızlı bir şekilde başlamış ve iki önemli kanunun görüşmeleri Genel Kurul gündemine geldi. Bu çalışmalar içerisinde AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri de yeni yasama döneminde bir araya geldiği toplantıda vatandaşların talepleri ve Kahramanmaraş'ın yatırımlarının takibi amacıyla iş bölümü yapıldı.

Bu kapsamda; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal’ın Koordinasyonunda; İçişleri Komisyonu Başkanı Celalettin Güvenç; İçişleri Bakanlığı, Adalet Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı.

Ahmet Özdemir; Sağlık Bakanlığı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı

İmran Kılıç; Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Tarım ve Orman Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı

Mehmet Cihat Sezal; Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Hazine ve Maliye Bakanlığı ve Ticaret Bakanlığı

Habibe Öçal; Milli Eğitim Bakanlığı, Milli Savunma Bakanlığı, Çalışma Sosyal Güvenlik ve Aile Bakanlığı ile iletişim ve proje takibi konusunda görev dağılımı yapıldı.

Yapılan toplantı sonrasında Kahramanmaraş'ın ve vatandaşların beklentilerini karşılama konusunda AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri olarak, ortak akılla, iştişare içinde hareket etme kararı alındığı belirtildi.

Editör: Haber Merkezi