MHP Kahramanmaraş Milletvekili Fahrettin Oğuz Tor, 26. Dönem MHP Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adaylığı için başvurusunu yaptı. 

7 Haziran Genel Seçimlerinde MHP’den 1. Sıra Kahramanmaraş Milletvekili seçilen Fahrettin Oğuz Tor, 1 Kasım 2015 tarihinde tekrarlanacak genel seçimleri için aday adaylığını açıklayarak resmi başvurusunu Ankara’da partisinin genel merkezinde gerçekleştirdi.

Adaylık başvurusunun ardından kısa bir açıklama yapan MHP Kahramanmaraş Milletvekili Tor, “ Öncelikle 1 Kasım tarihinde tekrarlanacak olan genel seçimlerinin ülkemize ve bölgemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. 7 Haziran tarihinde yapılan genel seçimlerde bütün hemşehrilerimizin ve partililerimizin destekleriyle partimize Kahramanmaraş’tan iki milletvekili çıkarttık. İnşallah bu seçimde bu sayı en az 4, belki daha fazla olacak. Bizler mücadelemizi hiç bir zaman bırakmadık ve bırakmayacağız. İnşallah 1 Kasım’da bölgemizden MHP için çok büyük destek gelecek. Partimiz, Kahramanmaraş'ta, Türkiye'de iktidara gelecek” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi