AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Cihat Sezal,Afşin'de esnaf ziyaretinde bulundu.

Afşin'de partisinin seçim ofisini ziyaret eden AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Cihat Sezal, daha sonra Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, AK Parti İlçe Başkanı İsmail Safi ile birlikte Atatürk Caddesinde esnaf ziyaretinde bulunarak, 31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan mahalli idareler seçiminde destek istedi.

Esnaf ziyaretlerinin ardından açıklama yapan Sezal, " 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimleri kapsamında teşkilatlarımız ve belediye meclis üyesi adaylarımızla birlikte ilçe ziyaretleri yapıyoruz. Bu kapsamda Afşin'e geldik ve ilçemizdeki esnaflarımızı ziyaret ediyoruz. Esnaflarımızla sohbet ediyoruz ve yerel seçimlerde Cumhur İttifakı adayımıza destek istiyoruz. Esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın partimize, Cumhur İttifakına ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a olan yaklaşımı çok güzel. Ülke genelinde güzel bir başarı elde edeceğimizi düşünüyoruz. 31 Mart'tan sonra 2023'e kadar AK Parti hükümeti ve belediyeleri hizmet etmeye devam edecek. Bizlerden desteklerini esirgemeyen tüm hemşerilerimize teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

Yerel seçim çalışmalarını devam ettirdiklerini dile getiren Cumhur İttifakı Adayı ve Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, "Cumhur İttifakı seçim çalışmalarına Milletvekilimiz Mehmet Cihat Sezal'da katıldı ve esnaflarımızı ziyaret ettik. İnşallah 31 mart'ın ardından kaldığımız yerden hizmetlerimize devam edeceğiz. Bizler her zaman şunu düşünüyoruz, sefer bize farz kılındı zafer Rabbimizin takdiri. Seçim sonunda Cumhur ittifakı olarak Afşin'e hizmetlerimiz devam edecek. Seçimlerde Afşinliler olarak tüm Kahramanmaraş olarak cumhur ittifakına tam destek vereceğiz. Bizleri güler yüzle karşılayan tüm vatandaşlarımıza, esnaflarımıza teşekkür ediyorum." açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi