AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir, Afşin'i ziyaret etti.

Seçim çalışmaları kapsamında Afşin'e gelen AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir, Cumhur İttifakı Seçim bürosunda AK Parti Afşin İlçe Başkanı İsmail Safi, MHP İlçe Başkanı Ersal Koç, Afşin Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Mehmet Fatih Güven ve partililer tarafından karşılandı. Burada bir süre partililerle sohbet eden Özdemir, esnafları ziyaret etti.

AK Parti İlçe Başkanı İsmail Safi ve beraberindeki partililerle birlikte Dedebaba Caddesi ve Elçibey Caddesinde esnafları ziyaret eden Özdemir, Cumhur İttifakı ile birlikte 31 Mart'ta kazanın Afşin olacağını söyledi.

Ziyaret sırasında açıklamada bulunan Özdemir, şunları söyledi:

"AK Parti ve MHP Afşin İlçe teşkilatlarımızla birlikte esnaf kardeşlerimizi ziyaret ediyoruz, vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Vatandaşlarımızın yerel seçim ile ilgili umudu, beklentisi cumhur ittifakına desteği son derece güzel. Seçim çalışmalarını yürüten başkan adayımız, AK Parti İlçe Teşkilatımız ve MHP İlçe Teşkilatımıza teşekkür ediyoruz. İnşallah 31 Mart akşamı Afşin'den cumhur ittifakı olarak güzel bir sonuç alacağız." dedi.

Seçimlere kısa bir süre kaldığını belirten Özdemir, "Vatandaşlarımızın gündeminde yerel seçim yok. Vatandaşlarımızın gündeminde genel seçim ve milletvekili seçimi gibi değerlendirmeler var. İttifakların oluşumlarıyla alakalı yansıttıklarını vatandaşlarımız değerlendiriyor. Bu yönüyle vatandaşlarımızın bunu yerel seçim değil de iktidar meselesi gibi görmesi bizleri mutlu ediyor. Ayrıca vatandaşlarımızın yerel hizmetler konusunda önemli bir şikayette bulunmaması bizleri sevindiriyor. " açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi