AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Habibe Öçal, Afşin'i ziyaret etti.

Seçim çalışmaları kapsamında Afşin'e gelen AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Habibe Öçal, Cumhur İttifakı Seçim bürosunda AK Parti Afşin İlçe Başkanı İsmail Safi, Kadın Kolları Başkanı Hidayet Çakmış ve partililer tarafından karşılandı.

Partililerle bir süre sohbet eden Öçal, daha sonra AK Parti İlçe Başkanı İsmail Safi, Cumhur İttifakı Belediye Başkanı Adayı Hayrettin Güngör'ün eşi Leyla Güngör, Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven'in eşi Şule Güven ve partililerle birlikte Ertuğrul Gazi İlkokulun ziyaret ederek öğretmenler ve dikiş nakış kursundaki kursiyerler ile bir araya geldi.

Okulda, öğretmenler ile eğitim-öğretim sorunları ile alakalı istişarelerde bulunan Öçal, "Afşin'imizde ilk ziyaretimizi okulumuza yaptık. Öğretmenlerimiz ve Halk Eğitim Merkezinin okul bünyesinde faaliyet gösteren dikiş nakış kursundaki kursiyerleri ziyaret ettik. Üreten kadınlar konusunda Kahramanmaraş'ımızın ön planda olduğunu gördük. Okulumuzda güzel çalışmalar yapılıyor. Ardından öğretmenlerimizle bir araya geldik. Bizlerde eğitimci olduğumuz için öğretmenlerimizin sorunlarını konuştuk. Birbirimizi dinledik her şeyden önce. Ayrıca önümüzdeki yıllarda eğitim ile alakalı yapılacak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Eğitimcilerimizle sohbet ettik. Bu toplantının öğretmenler odasında olması beni ayrıca mutlu etti. Çünkü bu ortamı, öğretmenler odasında olmayı çok özlemişim." diye konuştu.

Muhabirlerin, seçim ile alakalı sorumuş olduğu soruyu yanıtsız bırakan Öçal, "Öğretmenler odasında seçim konuşulmasını, siyaset konuşulmasını doğru bulmuyorum. Şuanda öğretmelerimizle birlikteyiz, eğitim konuşmalıyız, varsa dertlerini, sıkıntılarını dinleyerek çözüm üretmemiz gerekiyor. Seçim ile alakalı görüşlerimizi okul dışındaki faaliyetlerimizde değerlendirebiliriz" ifadelerine yer verdi.

Okul ortamını çok özlediğini ifade eden Öçal, daha sonra 1-C Sınıfındaki öğrencileri ziyaret etti.

Tüm sınıfla birebir ilgilenen Öçal, öğrencilerle sohbet etti.

Öğrenciler de Öçal'a, şiir okudu.

Editör: Haber Merkezi