AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, hafta sonu kuzey ilçelerd bir dizi ziyaretlerde bulundu.

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, AK Parti Afşin İlçe Başkanı Şeref Kırbıyık ve beraberindeki heyet, Afşin'de ilk olarak İstanbul'da HDP binasında yaşanan olaya müdahale esnasında şehit olan Polis Memuru Numan Şerif Datlı'nın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Kılıç ve Erkoç, El Bab gazilerini ziyaret etti

Datlı ailesine taziyelerini ileten Milletvekili Kılıç ve Büyükşehir Belediye Başkanı Erkoç daha sonra Fırat Kalkanı Operasyonu kapsamında El Bab'ta yaralanan Uzman Çavuş Sebahattin Aslener ve Uzman Onbaşı Hakan Akdemir'i ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. El Bab gazilerine moral ziyaretinde bunan heyet daha sonra, 10 Aralık'ta İstanbul'da gerçekleştirilen hain terör saldırısında yaralanan Polis Memuru Yunus Açıkgöz'e geçmiş olsun ziyaretinde bulundular.

Ziyaretlerin ardından açıklama yapan AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç, " İlk olarak Elbistan ilçemizde Fırat Kalkanı harekatında şehit olan hemşehrimiz Uzman Çavuş Ayhan Ayhan Güzel kardeşimizin ruhu için Büyükşehir Belediyemizce okutulan Mevlid-i Şerif programına kaldık. Ardından Afşin'imizde yine El Bab'ta gazi olan kardeşimiz Sebahattin Aslaner'i ve Hakan Demir'i ziyaret ettik. Geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Ardından Afşinli Şehidimiz Numan Şefif Datlı'nın ailesini ziyaret ederek başsağlığında bulunduk. Şehitlerimiz ve gazilerimiz istiklal ve istikbal mücadelemizin olmazsa olmazıdır. Şehitlerimiz ve gazilerimiz vatanımızın, milletimizin ve bayrağımızın sahipsiz olmadığının belgeleridir. Dolayısıyla şehitlerimiz ve gazilerimiz hem Allah'ın yanında çok kıymetlidir ve bizler için çok önemlidir. Allah yeni şehitler ve gaziler bizlere göstermesin. Fakat bu vatan bizlere büyük bellerle vatan oldu ve büyük bedellerle korunuyor" diye konuştu.

Ülkenin güvenliği ve huzuru için kahraman güvenlik güçlerinin çok önemli görevler yaptığını ifade eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, " Bugün Afşin'imizde gazilerimiz ve İstanbul'da şehit olan Şeref Datlı'nın ailesini ziyaret ettik. Bu asil milletimiz bu kahramanları her zaman bağrından çıkartacak. Elbistanlı şehidimiz mevlit törenine katıldık. Allah'ın izniyle bu millet, ülkede kaos çıkartmak isteyenlere izin vermeyecek. 2017 yılının ilk gününde İstanbul'da bir terör saldırısı meydana geldi ve 39 insanın canını aldı. Terör olaylarını gerçekleştirenlerini ve destekleyenleri lanetliyoruz. 2017 yılının milletimize hayrılar getirmesini diliyoruz." açıklamasında bulundu.

Milletvekili Kılıç, Başkan Erkoç ve beraberindeki heyet daha sonra Afşin Devlet Hastanesine giderek tedavi olan hastalara geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Son olarak Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın ile Büyükkızılcık Mahallesi’nde El-Bab'da şehit olan Uzm. Çvş. Mehmet Kökkaya'nın ailesine taziye ziyaretinde bulunan Başkan Erkoç : “Rabbimiz aziz vatanımız için canlarını ortaya koyan kahraman askerlerimize yardımıyla muamele buyursun. Kahraman şehitlerimize Allahtan rahmet gazilerimize acil şifalar diliyoruz” temennisinde bulundu.

Başkan Erkoç tazişye ziyaretinin ardından Büyükkızılcık Mahallesi Muhtarı Hüseyin Kocabaş’ı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Başkan Erkoç daha sonra Büyükkızılcık Mahalle sakinleri ile bir araya gelerek hasbıhal etti.

 


Editör: Haber Merkezi