AKEDAŞ'ın, çok sayıda tüketiciye fahiş fiyatlı elektrik faturası gönderdiği sosyal medyada yayılması ve vatandaşların şikayeti üzerine Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç konuyla bizzat ilgileneceğini açıkladı.

Daha öncede bir çok farklı şikayet üzerine gündeme gelen AKEDAŞ yine çok sayıda tüketiciye fahiş fiyatlı elektrik faturası gönderdi. Ayrıca faturaların kesim tarihinden sonraki ödeme tarihi tüketiciyi mağdur etmeye yönelik.

İşte sikayetvar.com sitesindeki şikayetlerden birisi
Yurt genelinde elektrik dağıtım işleri özelleştirildikten sonra sorunlar maalesef ki hiç bitmek bilmiyor. K.Maraş/Merkez genelinde dağıtım yapan Akedaş Elektrik Dağıtım şirketi sayaçları ay sonunda okuyup, ödemeyi diğer ayın ilk haftası itibarı ile son ödeme tarihi olarak bildiriyor(son ödeme tarihinden sonrada 5 iş günü içinde ödenmesi hususunda da ihbar yapıyor).

Şikayetlerin kendine de ulaştığını söyleyen AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç bu durumla bizzat ilgileneceğini söyledi.

Kılıç, bir sosyal paylaşım sitesi üzerinden yaptığı açıklamada;"Kahramanmaraş'ta AKEDAŞ elektrik faturalarıyla alakalı şikayetler tarafıma ulaşmış olup, konuyla alakalı gerekli görüşmeler ilgili kurumla yapılacak ve bu konuda sizlere gerekli bilgiyi vereceğiz. İnşallah hayırlı bir sonuç olur. Saygılarımla" dedi.

Editör: Haber Merkezi