Gençlik ve Spor Konfederasyonu genel merkezinden yapılan açıklamada, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili T.B.M.M Milli Eğitim Kültür Gençlik ve Spor Komisyonu İmran Kılıç'a gençlik ve spor faaliyetlerine verdiği destek ve katkılarından dolayı şükran, teşekkür ve onur ödülü verileceği açıklandı.

Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Merkez Sözcüsü İrfan Gökyıldız; AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili ve T.B.M.M Milli Eğitim Kültür Gençlik ve Spor Komisyonu İmran Kılıç'a ödül verileceğini açıkladı. Gökyıldız, "Sayın İmran Kılıç beyefendi Türkiye genelinde Gençlik ve Spor faaliyetleri projelerine vermiş olduğu destek ve katkılarından dolayı kendisine Kuruluşumuz tarafından şükran, teşekkür ve onur ödülü verilecektir. Sayın Milletvekilimiz İmran Kılıç'ın beyefendi kişiliği mütevazi yaşam biçimi gençlerimize örnek olmaktadır" dedi.

Genel Merkez Sözcüsü İrfan Gökyıldız, Kılıç'ın ödülünün Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Merkezinde verileceğini açıkladı. Gökyıldız, "Başta Genel Başkanımız Ferudun Cevahiroğlu olmak üzere Genel Merkez yönetim kurulu üyelerininde hazır bulunduğu bir toplantıda milletvekilimizin ödülü törenle takdim edilecektir" diye konuştu. -
Editör: Haber Merkezi