Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan, Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven’i ziyaret etti.

Afşin’de yapılan çalışmaları incelemek için gelen MHP Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan beraberindeki Afşin İlçe Başkanı Süleyman Aycan ve teşkilat yöneticileriyle birlikte Afşin Belediyesine ziyarette bulundu.

Ziyarette konuşan MHP Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan, “Lavanta ve aromatik bitkiler çalışmalarının Afşin’in geleceğini değiştireceğine inanıyoruz” dedi.

Başkanımızın çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Cumhur ittifakımızın en başarılı en çalışkan belediye başkanlarımızdan bir tanesi Mehmet Fatih Güven ilçemize önemli hizmetler yapıyor. İlçemizin çehresi, üretim kapasitesi ve günceli değişiyor. Bu hizmetleri yakından görmek istedim ve Afşin’imizi ziyaret ettik. Belediyemizin genel çalışmaları, hem de Afşin’in geleceğini değiştireceğine inandığımız lavanta ve aromatik bitkiler çalışmaları hakkında bilgi aldık. Başkanımızın kırsal kalkınma projesinin ilçemize önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum. Bunun buradan daha da büyüyerek tüm Türkiye’ye yayılacağını umuyorum. Çalışmalarından dolayı Afşin Belediye Başkanımız Mehmet Fatih Güven ve tüm ekibini tebrik ediyorum.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini ileten Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven de “ İlçemizde yetiştirilen lavantalardan elde edilen kozmetik ürünlerle Ankara’da Türkiye Büyük Millet Meclisimizde milletvekillerimize hediye etmiştik. Sayın Milletvekilimiz Sefer Aycan da bizleri çok güzel ağırladı. İlçemizde yapılan hizmetleri ve yaptığımız projeleri anlattık. Milletvekilimiz Sefer Aycan’ın destekleri her zaman yanımızda hissediyoruz. Ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi