Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Sefer Aycan, fabrika atıkları nedeniyle kirlilik akan Aksu Çayı’nı inceleyerek, “Çevreyi kirleterek kazanılan para helal midir?” dedi.

Kahramanmaraş’a bulduğu her fırsatta gelerek, STK temsilcileri başta olmak üzere her kesimden vatandaşlarla hemhal olan ve sorunları dinleyerek, çözüm noktasında gayret gösteren MHP Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Sefer Aycan, hafta sonunda yine Kahramanmaraş’ı gezdi. 

Aycan, gezileri kapsamında Kahramanmaraş’ın adeta kanayan yarası haline gelen ve fabrika atıklarının aktığı Aksu Çayı’nda incelemelerde bulundu. Aksu Çayı’ndaki kirliliği resimleyerek, sosyal medya hesabında paylaşan Milletvekili Aycan, şunları dile getirdi: “Bugün tekrar Aksu Çayı’na gittik. Gerçekten durumu çok kötü. Hiç bir iyileşme yok, tersine simsiyah ve çok kötü kokan bir su. Buna sebep olan fabrikalar; doğanın katilidir. Dolayısıyla insanında katilidir. Bu kirliliğin büyük bir vebali vardır, günahtır. Çevreyi kirleterek kazanılan para helal midir?”
 

Editör: Haber Merkezi