AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Koray Kıraç, Kahramanmaraş’ta temaslarda bulundu.

24 Haziran'da birlikte yapılacak Cumhurbaşkanı seçimi ile 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerde AK Parti’den milletvekili aday adayı olan Koray Kıraç ziyaretlerine başladı.

Kıraç, seçim çalışmaları kapsamında, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, AK Parti Kahramanmaraş Kadın Kolları Başkanı Ayşe Cesur, AK Parti Kahramanmaraş Gençlik Kolları Başkanı Ali Çam ve AK Parti Onikişubat Gençlik Kolları İlçe Başkanı Cemil Tuğrul Özdöşemeci’yi ziyaret etti.

Kahramanmaraş’ta gerçekleştirdiği temasları değerlendiren AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Koray Kıraç, “ Gittiğim her yerde teşkilat mensubu arkadaşlarımız ve belediye başkanlarımızın ilgi ve alakası ile karşılaştık. Doğup büyüdüğüm bu şehre vefa göstermek, hayırlı hizmetlerde bulunmak için bu göreve talip oldum. Bu süreçte bana bir görev verilirse, güvenen hiçbir dava gönüldaşımızı mahcup etmeyeceğiz. Allah’ın izni ve kuvvetiyle halkımızın sevgi ve güvenini boşa çıkarmadan kararlı ve dik duruşumuzla liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ile Türkiye ve dünyaya hizmet yolunda hep beraber yürüyeceğiz.” dedi.

Kahramanmaraş’a hizmet etmek istediğini aktaran Kıraç, “ Seçim çalışmalarımız kapsamında Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, AK Parti Kahramanmaraş Kadın Kolları Başkanı Ayşe Cesur, AK Parti Kahramanmaraş Gençlik Kolları Başkanı Ali Çam ve AK Parti Onikişubat Gençlik Kolları İlçe Başkanı Cemil Tuğrul Özdöşemeci’ye ziyaretlerimiz oldu. Ayrıca ilçe belediye başkanlarımızı ve ilçe teşkilatlarımızda temaslarda bulunduk. Gittiğimiz her yerde teveccüh ile karşılandık. Kahramanmaraş’a hizmet etmek istediğimizi, her zaman Kahramanmaraşlı vatandaşlarımız ve Cumhurbaşkanımızın emrinde olduğumuzu belirttik” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi