2015 Genel Seçimlerinde AK Partiden Milletvekili Aday Adaylığını açıklayan Hamit Bülent Eken, KMTSO Başkanı Kemal Karaküçük ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret etti.
KMTSO Yönetim Kurulu Toplantı Salonunda gerçekleşen ziyarette konuşan Başkan Karaküçük, her bireyin seçme ve seçilme hakkı olduğunu belirterek: “Bu yola çıkan tüm herkese başarılar dilerim. Sanayicilerin, iş adamlarının ve her kesimin TBMM’de temsil edilmesi çok iyi. Ortak seslerin üst mercilere ulaşması sanayici, iş adamları ve halk için çok önemli” dedi.
AK Parti Milletvekili Aday Adayı Hamit Bülent Eken’de sorunların çözümü için ellerinden gelen gayreti göstereceğini belirterek: “Bu şehrin sorunlarının çözüm noktasında elimden gelen gayreti göstereceğim. 2011 genel seçimlerinden bu yana kentin her alanında çalışıyoruz. Bundan sonra da elimizden geleni yapacağız” dedi.

Ziyarete KMTSO Başkan Yardımcıları Kadir Gülkesen ve Serdar Zabun, Yönetim Kurulu Üyeleri Adnan Toprak, Salih Ziya Gümüşer, Sıddık Ciğer, Hüseyin Özdal’da hazır bulundu.
Editör: Haber Merkezi