Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Afşin Belediyesi ve TİSVA işbirliği ile hazırlanan KAMEK Mikro Kredi Afşin Satış Merkezinin açılışı için tören düzenlenecek.

Afşinli kadınlar istihdama yönelik mesleki ve teknik eğitim branşları ile hobi içerikli el becerilerini geliştirmeye yönelik el sanatları eğitimi almaya devam ediyor.

Geleneksel el sanatları eğitimleri ile sosyal ve kültürel eğitimler gibi oldukça geniş bir branş yelpazesine sahip olan KAMEK kurslarında üretilen el emeği göz nuru ürünler, artık KAMEK Afşin Satış Merkezinde satılabilecek ve kursiyerlerin aile ekonomilerine katkıda bulunmalarını sağlayacak.

Açılış Töreni 07 Mart 2018 Çarşamba günü saat 14.00’da Afşinbey Mahallesi Yeşilevler Mevkii Atilla İmamoğlu Parkı içerisinde gerçekleştirilecek.

Tüm Afşin halkını açılışa davet eden Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, “Büyükşehir Belediyesi, Afşin Belediyesi ve Türkiye İsrafı Önleme Vakfı ile birlikte kredi kullandırılan hanımların ürün satış merkezi haline getirdik. Büyükşehir Belediyemiz ve Mikro kredi koordinatörümüz ile el ele verdik. Mikro kredi ürün satış merkezini oluşturduk ve şimdi de açılışını gerçekleştirmek için bir araya geleceğiz. Siz değerli Afşin halkını açılışa bekler saygılar sunarım. “dedi.

Editör: Haber Merkezi