Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afşin İlçe Teşkilatı tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen çam içi pikniği 19.sunu düzenledi.
Afşin Yazıköyü Çamiçi Mevki’nde düzenlenen programa MHP Grup Başkanvekili Prof. Dr. Yusuf Hallaçoğlu, Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, MYK Üyesi Erdem Karakoç,MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Mustafa Bastırmacı, Afşin Belediye Başkan Adayı Adem Yıldız, Afşin Ocak Başkanı Sefa Dal ile çok sayıda davetli katıldı.
Programda konuşma yapan MHP Afşin İlçe Başkanı Mehmet Taşkale, geleneksel olarak her yıl düzenlenen MHP Çamiçi Pikniğinin 19.sunu gerçekleştirdiklerini kaydetti. Taşkale, “Bu yıl 19.sunu düzenlediğimiz çamiçi pikknik şölenimize yine hemşehrilerimizin yoğun bir katılımı var. Ama Soma’da yaşadığımız acı olay nedeni ile Bu yıl biraz programda kısıtlama yapmak zorunda kaldık. Malumunuz yoğun bir seçim süreci yaşadık. Pikniğimize emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi.
MHP Grup Başkanvekili Prof. Dr. Yusuf Hallaçoğlu, Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu ve MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Mustafa Bastırmacı birer konuşma yaptı. Program yapılan piknik ardından son buldu.
 
 
 
 
Editör: Haber Merkezi