Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Elbistan İlçe Başkanı Ali Demir, 1 Kasım’da yapılacak erken seçime tüm teşkilatlar ve partililerle birlikte hazır olduklarını söyledi. 

  Demir, Küçükler Ocakbaşı’nda yönetim kurulu ile yaptığı istişare toplantısında, 7 Haziran seçimlerinin sonucunda MHP'nin koalisyon kurmak için elinden geleni yaptığını ileri sürdü. Demir, “Sayın Genel Başkanımızla toplantı yapan il başkanlarımız, ilçe başkanları ile bir toplantı daha gerçekleştirmiştir. 1 Kasım seçimlerine hazırlanmak üzere karar aldık. Yönetim kurulu üyelerimize bu kararları aktarıyoruz. Seçime, partimiz, partililerimiz, ilçe yönetimimiz, yan kuruluşlarımız ve sandık görevlilerimizle her an hazırız. Gereken dersi vermek için elimizden geleni sonuna kadar yapacağız” şeklinde konuştu.

  “Türkiye, madden ve manen zor günlerden geçiyor” diyen MHP Elbistan İlçe Başkanı Ali Demir, şöyle devam etti:

  “Ülkemiz kaos içerisinde. Oyalama taktiği sonucunda en son 60’a yakın polis ve Mehmetçiğimiz şehit oldu. Sayın Genel Başkanımız bu şartlarda seçime girmemek adına elinden geleni yaptı. Elini değil gövdesini taşın altına koyacağını ifade etti. Sayın Genel Başkanımız, AK Parti Genel Başkanı ile koalisyon için görüşmeye gittiğinde elinde çantasıyla hükümeti kurma adına neye mal olursa olsun kuracaktı. Çünkü ülkemiz şuanda seçime girerse Güneydoğu’da sandıklara hakim olamayacağımız endişesi vardı. Biz, teşkilatlar olarak Sayın Genel Başkanımızın sonuna kadar emrindeyiz. Almış olduğu kararlara ölüm de olsa hazırız. Bu akşam seçim çalışmalarının startını veriyoruz. MHP, bundan sonra 1 Kasım’a kadar sahada olacak.”

Editör: Haber Merkezi