Elbistan MHP İlçe Başkanlığında bir araya gelen milletvekilleri, milletvekili adayları ve partililer büyük bir dayanışma ve birliktelik örneği sergileyerek, hedeflerini 1 Kasım 2015 Pazar günü yapılacak olan genel seçimlerde mutlak başarı olarak belirlediler.
 MHP Kahramanmaraş Milletvekilleri Fahrettin Oğuz Tor, Sefer Aycan, Milletvekili Adayları Neslihan Koca Nergiz, Ayşe Aras, Mustafa Bastırmacı, Mustafa Bölükbaşı ve Zekeriya Öztürk'ün yer aldığı bayramlaşma programı bir anlamda seçim stardına dönüştü. MHP Elbistan İlçe Başkanlığında gerçekleşen programa partililer yoğun ilgi gösterdi.

MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Süleyman Öner'de yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi: "Son günlerde vatan uğruna hayatlarını kaybeden tüm şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyoruz. Ailelerine başsağlığı diliyoruz, yaralı gazilerimize şifalar temenni ediyoruz.Dağlarda, yollarda, şehirlerde bombalar patladı. Kınalı kuzular şehit oldu. Bunların sebebinin kim olduğunu biliyorsunuz. Daha önceleri hırsızlık, yolsuzluk vardı. Şimdi de en büyük dert olarak karşımıza terör belası çıktı. 1 Kasımda MHP iktidarı ile tüm bu belalardan kurtulacağız."
MHP Kahramanmaraş Milletvekili ve Milletvekili Adayı Fahrettin Oğuz Tor'da konuşmasında şu ifadelere yer verdi: 

"Ülkenin geldiği durum ortada. Polisimizi, askerimizi katlediyorlar. Tezkere alan askerimizin evine kendisi değil cenazesi geliyor. Askerimiz evine sağlık içinde gelemiyor. AKP 2002 yılından itibaren her seçimde sürekli düşüş içinde. İlk iktidar günlerinden 7 Haziran seçimlerine kadar tam 108 milletvekili kaybettiler. Ve bu düşüş devam edecek, 1 Kasımda yine hüsrana uğrayacaklar.Geçen yıllar içinde görüldü ki hırsızlık bunlarda, yolsuzluk bunlarda, bölücülük bunlarda. Artan terörün sorumlusu da AKP hükümetidir. Çözüm süreci altında bu günlere gelindi. 1 Kasımda Türk Milleti bunların hesabını bir kez daha soracak.”

MHP Kahramanmaraş Milletvekili ve Milletvekili Adayı Sefer Aycan'da coşkulu partililere yaptığı konuşmasında şunları söyledi: 

"7 Haziran seçimlerinden sonra zaman kısa olmasına rağmen MHP olarak çok ve yoğun çalıştık. Türk Milleti adına hesaplar sorduk. Ancak Recep Tayyip Erdoğan sonuçları beğenmedi. Sarayda bu milli iradeye tahammül edemedi. TBMM'yi çalıştırmadı. Kendileri kafa kafaya verdiler, koalisyon kurdurmadılar. TBMM Başkanı ve TBMM'nin görevlerini engellediler. Bu kısa sürede MHP üzerine düşen görevi yerine getirmiştir. 7 Hazirandaki oylarımıza sahip çıkalım ve üzerine ekleyelim. Oylarımıza sahip çıkalım. Ağzından Türk Milleti çıkmayanlar insanlar bizden olamazlar. Ülkenin MHP'ye ihtiyacı var. 1 Kasım, Türkiye Cumhuriyeti Devleti düşmanlarına darbe vurma adına çok önemlidir.”
Editör: Haber Merkezi