MHP’nin Afşin Belediye Başkan Adayı Adem Yıldız oldu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afşin Belediye Başkan Adayı Çoğulhan Belediye Başkanı Adem Yıldız olduğu öğrenildi.

MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Mustafa Bastırmacı, MHP’nin Afşin Belediye Başkan Aday’ının Adem Yıldız olduğunu belirterek, 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Afşin Belediye’sinde üç hilal bayrağını dalgalandıracağız” dedi.

-“Afşin’e hayırlı olsun”

Afşin’e hayırlı olmasını dileyen MHP Afşin Belediye Başkan Adayı Adem Yıldız, “İki dönemdir Çoğulhan Belediye Başkanıyım. Kahramanmaraş Büyükşehir olduktan sonra beldelerimiz ve köylerimiz Afşin’in mahallesi oldu. Bu kapsamda Milliyetçi Hareket Partisi'nden üye oldum ve aday adayı oldum. Ardından 30 Mart 2014’te yapılacak olan yerel seçimlerde MHP’den Afşin Belediye Başkan adayı olarak partimiz benim ismimi verdi. Bu sürecin Afşin’imize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.“Ben” olmayacağım “biz “olacağız. “Birlik” ve “beraberlik” içerisinde başaracağız.İnşallah Allah bizleri utandırmaz.” şeklinde konuştu.

“Hizmet için geliyoruz”

Afşin’e hizmet için geldiklerini kaydeden Yıldız, “Amacım, Afşin’in hizmetten yoksun olan noktalarını hizmete kavuşturmak. Bunları önümüzdeki süreçte açıklayacağım. Afşin’i Türkiye’de en çok duyulan ve en çok ekonomiye katkı sağlayan ilçe haline getirmek için çalışacağım. Bunlar için projelerimizin hazır olduğunu belirtmek isterim. Bunları zaman zaman bir araya gelerek projelerimizi halkımıza açıklayacağım.  Halkımız bize destek verirse Afşin bulunduğu bu noktadan çok çok üst seviyeye gelecek. Bizim hedefimiz şu saatten sonra teşkilatımızla birlikte üç hilal bayrağını Afşin’e dikeceğiz. Bu süreçte renk, dil, ırk ayrımı yapmadan herkesi kucaklayarak, tek tek kapı kapı dolaşarak partimizi anlatarak teşkilatımızla birlikte başarıya ulaşacağımıza inanıyoruz.” dedi.

-“Birlik olalım”

Birlik beraberlik çağrısında bulunan MHP Afşin İlçe Başkanı Mehmet Taşkale, Afşinlileri Adem Yıldız’ın etrafında kenetlenmeye ve birlik olmaya davet etti.

Başkan Taşkale, yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Milliyetçi Hareket Partisi Afşin Teşkilatı, genel merkezimizin ve il teşkilatımızın ortak kararı doğrultusunda MHP Afşin Belediye Başkan Adayımız Adem Yıldız oldu. Kendisini tebrik ediyor ve başarılar diliyorum, Afşin’imize hayırlı uğurlu olmasını temenni ederim. Baştan beri belirttiğimiz gibi bu süreçte halkımızın adayı, partimizin adayı demiştim ve bugünde bu sözümüzün arkasındayım. Çünkü halkımızın istediği şuydu; "Afşinli olsun, içimizden biri olsun ve tecrübe sahibi birisi olsun denilmiştik" Biz halkımızın tercihine her zaman saygı duyuyoruz. Biz yolumuza devam edeceğiz ve inşallah önümüzdeki seçimlerde Afşin’de üç hilal bayrağını dalgalandıracağız. Bütün hemşerilerimi Adem Yıldız’ın etrafında kenetlenmeye ve birlik olmaya davet ediyorum.”

 

 

Editör: Haber Merkezi