Milliyetçi Hareket Partisi Afşin İlçe Başkanlığı ve Afşin Ülkü Ocakları, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Afrin'deki PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ'a mensup teröristleri etkisiz hale getirmek üzere başlatılan "Zeytin Dalı Harekatı"na destek için esnaflara Türk bayrağı dağıttı.

MHP Afşin İlçe Teşkilatı ve Afşin Ülkü Ocakları Başkanı Kaan Karataş ile birlikte Atatürk Caddesi üzerindeki esnaflara bayrak hediye eden MHP Afşin İlçe Başkanı Ersal Koç, Mehmetçikler için dua istedi.

Afrin’de mücadele veren Türk Silahlı Kuvvetine destek vermek amacıyla esnaflara bayrak hediye ettiklerini söyleyen Başkan Koç, esnafa verilen her bir bayrağın Mehmetçikler için dua olduğunu söyledi.

Mehmetçiğin yalnız olmadığını dile getiren Koç, "Ülkemiz zor günlerden geçiyor. Dış güçler ülkemiz ve sınır komşularımıza karşı bir mücadele içerisinde. Bizler bu oyunu bozmak ve birliğimizi, beraberliğimizi göstermek için yurt içinde ve yurt dışında özellikle de Kuzey Irak’ta ,Suriye’de Afrin’de terörle mücadele eden askerlerimiz için bugün bayrak dağıtım programı yaptık. Milliyetçi Hareket Partisi ve Ülkü Ocakları olarak Afrin’de mücadele eden askerlerimize Mevla’mdan güç, kuvvet vermelerini temenni ediyoruz. Dualarımız onlarla. Bu programımı düzenlememizin sebebi vatandaşımızı bilgilendirmek, onları hatırlatmak. Rabbim en kısa zamanda zafer kutlamayı bizlere nasip etsin." açıklamasında bulundu.

Konuşmanın ardından esnafa ve vatandaşlara Türk bayrağı dağıtıldı.

Editör: Haber Merkezi