Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Erdem Karakoç, MHP Afşin İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Süleyman Öner ile birlikte ilçelerde ziyaretlerde bulunan MHP MYK Üyesi Erdem Karakoç Afşin’de partilileriyle bir araya geldi.

PKK terör örgütü tarafından Ankara’da gerçekleştiren bombalı saldırıyı kınayan MYK Üyesi Karakoç, "Herkes bilmelidir ki, hiçbir terör saldırısı Türkiye'yi dize getiremeyecek, teslim alamayacaktır. Terör saldırısında ölen vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum" ifadelerini kullandı.

 Daha sonra açıklama yapan MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Öner, “Analarımız, bacılarımız, kardeşlerimiz ve gençlerimizin hepsi kan ağlıyor. Türk halkı devletinin çelik yumruğunun bir an önce bu teröristlere karşı inmesini beklemektedir. Ankara'daki patlamada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar, Yüce Türk Milletine başsağlığı dilerim” açıklamasında bulundu.

MYK Üyesi Karakoç ve MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Öner’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden MHP Afşin İlçe Başkanı Ersal Koç, “ Ülkemizin her bölgesinden gelen şehit haberleri bizleri derinden üzmekteyken en son Ankara Kızılay’da hain terör örgütü tarafından gerçekleştiren bombalı saldırıda 34 vatandaşımız şehit oldu ve bir çok vatandaşımız da yaralandı. Bizim tek arzumuz bu PKK’nın kökünün kazınması ve şehit haberlerinin son bulmasıdır. Türk milletin birlik ve bütünlüğünü hedef alan eşkıyalara karşı gün birlik ve beraberlik günüdür” diye konuştu.

Açıklamaların ardından Karakoç ve Öner partililerle bir süre sohbet ettikten sonra Afşin’den ayrıldı.

Editör: Haber Merkezi