Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Av. Zafer Öner, Afşin'in kırsal mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu.

MHP Milletvekili Adayı Zafer Öner, listede 6. sırada olmasına rağmen 1. sıra milletvekili adayı gibi gecesini gündüzüne katarak teşkilat ile birlikte, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinin Afşin'de en iyi oyu alması için çalışıyor.

Afşin'in kırsal mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelen Öner, 24 Haziran seçiminin önemine dikkat çekti. Öner, seçimlerde MHP ve Cumhur İttifakı için oy istedi.

Seçim çalışmalarına son güne kadar devam edeceklerini dile getiren MHP Adayı Öner, " Bizler 24 Haziran'da gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimleri için partimize ve Cumhur İttifakına destek için vatandaşlarımızı ziyaret ediyoruz ve destek istiyoruz. Vatandaşlarımıza Cumhur ittifakının güven ve huzurun teminatı olduğunu, ülkemiz üzerine oynanan oyunları anlatıyoruz. MHP'nin mecliste güçlü şekilde temsil edilmesi, yeni süreçte de denge ve denetim açısından memleketin yararına olduğunu belirtiliyoruz. Her gittiğimiz yerde güzel bir ilgi ve alaka ile karşılaşıyoruz.  Bizlere güler yüzle yaklaşan tüm vatandaşlarımıza ve bizlerden desteklerini esirgemeyen MHP Afşin Teşkilatına teşekkür ediyorum." açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi