Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)  Kahramanmaraş Milletvekili Fahrettin Oğuz Tor, Afşin’de oyunu kullandı.

MHP Milletvekili Tor, oyunu , eşi Hacer Tor, MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Süleyman Öner, MHP Afşin İlçe Başkanı Ersal Koç ile birlikte,  Afşin Namık Kemal İlkokulunda kullandı. Oy kullanacağı okula gelen Tor, burada bir süre oy kullanmaya gelen vatandaşlarla sohbet etti

Oy kullanma işleminin ardından açıklamada bulunan Tor, “İnşallah yarın daha güzel bir Türkiye’ye uyanacağız” dedi.

1 Kasım Genel Seçimlerinin memleketimize, Kahramanmaraş’ımıza hayırlara vesile olmasını gönülden diliyorum diyen Tor, “Bu seçimlerin özellikle rüşvetin, dolandırıcılığın, yolsuzluğun ve kanundışı uygulamaları sona erdiren bir hükümet çıkartması en büyük arzumuzdur. Vatandaşlarımızın beklentisi, terörün önlemesi için daha ciddi tedbirlerin alınması yönündedir. MHP olarak bizler bunu sağlamak için ne gerekiyorsa yapacağız. Seçimlerin ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” açıklamasında bulundu.

Bugün Türk milletinin geleceğini belirlemek için sandık başına gittiğini ifade İl Başkanı Öner, “Bizlerde Afşin’imizde sayın milletvekilimiz Fahrettin Oğuz Tor ile birlikte oylarımızı kullandık. Şuanda oy kullanım alanlarında ziyaretlerde bulunarak sandık görevlilerimize ve vatandaşlarımıza seçimlerin hayırlar getirmesi temennisinde bulunuyoruz ve herkesi sandıkta oy kullanmaya davet ediyoruz. 1 Kasım Genel Seçimleri ülkemize, ilimize ve Afşin’imize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi