1 Kasım’da yapılan 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde MHP’den Kahramanmaraş Milletvekili seçilen Fahrettin Oğuz Tor, mazbatasını aldı.

Kahramanmaraş İl Seçim Kurulundan mazbatasını teslim alan 26. Dönem MHP Kahramanmaraş Milletvekili Fahrettin Oğuz Tor, “Bizlere güvenerek TBMM’ye gönderen halkımıza teşekkür ederiz. Türkiye sevdamızdan vazgeçmeden hizmetlerimizi sürdüreceğiz” dedi

1 Kasım seçimlerinin ardından yeniden Kahramanmaraş Milletvekili seçilen Tor, "Milliyetçi Hareket Partisi olarak umduğumuzu bulamadık. Şurası muhakkak ki biz her zaman için bir kişi de kalsak ülkemiz için gereken neyse, ilimiz için gereken neyse, doğru neyse onu yapmaya devam edeceğiz. Kahramanmaraş milletvekili olarak, merkez ve ilçelerimiz dahil olmak üzere kentle ilgili problemlerde çözücü kişi olarak görev yapacağım. Vatandaşımızın sorunlarını dile getirerek çözümü noktasında elimden geleni yapacağım. Kahramanmaraşlı hemşerilerimiz bize rey verdi, verilen her bir reye layık olmak için milletin vekili olarak görevimi yerine getireceğim” şeklinde konuştu.

“Siyaseten çok yoğun ve sıcak günler bizi bekliyor” diyen Tor, konuşmasına şöyle devam etti:

“Önümüzdeki günlerde Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde çalışmalar başlayacak. Bu kez mecliste 40 milletvekili ile temsil imkanı bulduk ama sorumluluğumuz bir hayli fazla olacak. Siyaseten çok yoğun ve sıcak günler bizi bekliyor. Etkin bir muhalefetin mekanizmalarını şimdiden oluşturmaya çalışıyoruz. İnşallah önümüzdeki günlerde Türk milleti adına hiçbir ilkemizden taviz vermeden Türkiye Cumhuriyeti'nin ilelebet yaşatılması için mücadelemize devam edeceğiz. Bölgemizin sorunlarını çözmek adına her türlü mücadelede bulunacağım.  Bize rey veren, rey vermeyen herkese teşekkür ediyorum”

Editör: Haber Merkezi