Tor, Sigorta Eğitim Dinlenme ve Sosyal Tesisler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı oldu

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Fahrettin Oğuz Tor, adaylığını açıkladığı Sigorta Eğitim Dinlenme ve Sosyal Tesisler Derneğinin kongresinde Yönetim Kurulu Başkanlığına seçildi.

Ankara'da gerçekleştirilen "Sigorta Eğitim Dinlenme ve Sosyal Tesisler Derneği"nin Olağanüstü Kongresi' için adaylığını açıklayan Eski SSK/SGK Başmüfettişi, SSK Teftiş Kurulu Başkanı olan MHP Kahramanmaraş Milletvekili Fahrettin Oğuz Tor, bin 548 kişin oy kullandığı seçimde 899 oy alarak Yönetim Kurulu Başkanı oldu. Seçimde, Sinan Yüksel ve ekibine ise 635 oy çıktı.

25 Mart 2017 Cumartesi günü Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 100.Yıl Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen kongreye, destek için Afşin'den giden MHP Afşin İlçe Başkanı Ersal Koç, MHP Göksun İlçe Başkanı Fatih Üstün, Türkoğlu İlçe Başkanı Mansur Metehan, Afşin Ülkü Ocakları Başkanı Kaan Karataş, MHP İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda vatandaş MHP Kahramanmaraş Milletvekili Tor'u yalnız bırakmadı.

Seçimin ardından konuşma yapan Sigorta Eğitim Dinlenme ve Sosyal Tesisler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Oğuz Tor, " Bize güvenerek bu görevi bize layık gördünüz. Güveninize layık olmaya çalışacağım ve derneğimizin, üyelerimizin haklarını en yüksek hassasiyet ile koruyacağım. Bundan hiçbir şekilde şüpheniz olmasın." dedi.

Olağanüstü Kongrenin yoğun bir katılımla gerçekleştiğini ifade eden Tor, 2004-2012 döneminde başkanlığını yürüttüğüm, büyük çoğunluğunu eski SSK Personeli ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı personelinin oluşturduğu, "Sigorta Eğitim Dinlenme ve Sosyal Tesisler Derneği"nin Olağanüstü Kongresi yüksek bir katılımla gerçekleşmiştir.

Sevgi, birlik ve kardeşlik duygularının hakim olduğu, derneğin ve üyelerinin hak ve menfaatlerinin hassasiyetle korunduğu bir anlayışın yeniden tesisi için; Kırklareli, İstanbul,Kocaeli, Bolu, Düzce, Adapazarı, Karabük, Ereğli, Zonguldak, Bartın, İzmir, Manisa, Eskişehir, Bursa, Çorum, Kayseri, Kırşehir, Kırıkkale, Konya, Samsun, Trabzon, Mersin, Gaziantep'ten ve diğer birçok il'den gelen, tabi ki büyük çoğunluğu Ankara'dan katılan herkese, Kongreye gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ederim.

Öte yandan; şahsım ve ekibime gösterilen teveccüh ve güvenden dolayı da ayrıca müteşekkirim.

Tüm üyelerimize; sağlık ve huzur dolu bir gelecek diliyor, bu vesileyle en derin selam ve saygılarımı sunuyorum." açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi