7 Haziran 2015 Tarihinde yapılacak olan Genel seçimler öncesi çalışmalar hız kazandı.MHP Kahramanmaraş 1 sıra Milletvekili Adayı Fahrettin Oğuz Tor, Afşin'de partilileriyle ve hemşerileriyle  bir araya geldi.

Milliyetçi Hareket Partisinden Kahramanmaraş Milletvekili Adayı olan Fahrettin Oğuz Tor, MHP Afşin İlçe teşkilatını ziyaret etti.

MHP Afşin İlçe Teşkilatı önünde partililerine seslenen Milliyetçi Hareket Partisinden Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Oğuz Tor, "  7 Haziran 2015 Tarihinde yapılacak olan Genel seçimlerinin ve adaylığımızın ülkemize, partimize ve ilçemize hayırlı olmasını umut ediyorum.  Bu seçimlere bir çok parti katılıyor. Yöremizden de aday arkadaşlarımız var. CHP'den, BBP'den ve AK Partiden Milletvekili adaylarımız bulunmakta, ben onlara da huzurlarınızda başarılar diliyorum."dedi. 

MHP Adayı Tor, "2011 yılında yapılan genel seçimlerde bilindiği üzere bütün hemşerilerimizin ve partililerimizin destekleriyle 2. sıradan aday olmuştuk ve çok az bir oy farkla seçilemedik. Bizler mücadelemizi hiç bir zaman bırakmadık ve şimdi bugünlere kadar geldik. 7 Haziran 2015 Tarihinde yapılacak olan Genel seçimlerinde beni birinci sırada aday olmam için destekleyen bütün partililerimize teşekkür ediyorum." diye konuştu.



Güneydoğu'da terörün kol gezdiğini söyleyen MHP Adayı Tor, " Terör yüzünden vatandaşlarımız sokaklara çıkamıyor. Diyarbakır, Mardin, Batman'da  yaşayan insanlarımızın bizlerden hiçbir farkı yok. Teröre lanet olsun. Güneydoğu'da yaşayan vatandaşlarımız, terör yüzünden evlerinden barklarından koparılıyor. Ülkemizin en büyük sorunlarından biride işsizliktir. Terörden de büyük bir sorun haline gelmiştir işsizlik. 7 Haziranda, MHP iktidarında ülkemizin kanayan yaraları kapanacak. İşsizlik, terör son bulacak." açıklamasında bulundu. 

MHP Adayı Tor, konuşmasına şöyle sonlandırdı:

"Kahramanmaraş'ta, Afşin'e birinci sırayı veren MHP, ilçemize çok büyük bir jest yaptı. Şimdi bu iyiliğin karşılığını hemşerilerimden 7 haziran'da sandıklarda vermenizi bekliyorum. İnşallah 7 haziran'da bölgemizden MHP için çok büyük destek gelecek ve Kahramanmaraş'ta, Türkiye'de iktidara gelecek.”
Parti binası önünde toplanan partilere hitap eden Tor'a, MHP Afşin İlçe Başkanı Ersal Koç, MHP 6. Sıra Milletvekili Adayı Musa Demir, Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Keramettin Özdemir, Afşin Ülkü Ocağı Başkanı Sefa Dal, yerel seçimlerde MHP Afşin Belediye Başkanı adayı olan Adem Yıldız eşlik etti. 
Editör: Haber Merkezi