Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş Merkez Dulkadiroğlu İlçe Başkanlığına Mustafa Akpınar, Oniki Şubat İlçe Başkanlığına ise Mesut Tosun atandı.
MHP İl Başkanı Mustafa Bastırmacı, düzenlediği basın toplantısı ile yeni atanan ilçe başkanları ile yönetim kurulu üyelerini teşkilat mensuplarına tanıttı. Toplantıda konuşan Bastırmacı, MHP olarak ayrıştırmayı değil birleştirmeyi düşünerek, insana insan olduğu için değer vererek hizmet etmeye çalıştıklarını söyledi.
Ataması yapılan ilçe başkanları ile güç kazandıklarını ifade eden Bastırmacı, şöyle konuştu:
“Bu millete hizmet etme aşkıyla yanan, millet adına mücadele eden siz dava arkadaşlarımda bu birlik ve sevgi olduktan sonra Kahramanmaraş’ın tüm burçlarına 3 hilalli bayrağımızı hep birlikte dikeceğiz. Bugün birlik günüdür. Bu nedenle tüm dava arkadaşlarım kendini ne addederse addetsin ülkücü hareketin mensubu olduklarını unutmasınlar. Siyaset Milliyetçi Hareket Partisi’nde olur diyerek tüm arkadaşlarımı birlik ve beraberliğe davet ediyorum.
Bugün atanan arkadaşlarımızın Kahramanmaraş için ellerinden gelen çabayı göstereceklerine inanıyorum. Milliyetçi Hareket bugün güç kazanmıştır. Bizlerde gece demeden, gündüz demeden her zaman olduğu gibi yolumuzda emin adımlarla ilerleyeceğiz.”
İlçe başkanları Tosun ve Akpınar’da teşkilat üyelerini selamlayarak yerel seçimlere en iyi şekilde hazırlanacaklarını ifade ettiler. Parti binasındaki toplantı, yönetim kurulu üyelerinin tanıtılmasıyla son buldu.
Editör: Haber Merkezi