MHP İlçe Başkanlığı ve Ülkü Ocakları 
Afşin'i İftar Sofrasında Buluşturdu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afşin İlçe Başkanlığı ve Ülkü Ocakları tarafından iftar yemeği verildi.

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Fahrettin Oğuz Tor'un da katıldığı iftar yemeğine katılım yoğun oldu. Hayal düğün salonunda düzenlenen ve 500'den fazla partilinin katıldığı iftar programı Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Ezanın okunmasının ardında oruçlarını açan davetliler, daha sonra dua etti.

Programda konuşan MHP Kahramanmaraş Milletvekili Fahrettin Oğuz Tor, yaptığı konuşmada, Ramazan ayının birlik ve beraberlik ayı olduğunu söyledi.
Milletvekili Tor, "Bu mübarek gün ve gecelerin Türk İslam alemine hayırlar getirmesini yüce Allah'tan niyaz ediyor, hepinize hayırlı iftarlar diliyor, saygılar sunuyorum. Bütün hemşerilerimin yaklaşmakta olan Ramazan Bayramını kutuluyorum." dedi.

 Düzenlenen iftar yemeği ile Afşinli vatandaşlarla birlik ve beraberliğin güzel bir örneğini sergilendiğini ifade eden MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Süleyman Öner, " Ramazan ayı, herkesin birlik ve beraberlik içerisinde olduğu bir aydır. Türkiye için her zaman olduğu gibi kötü senaryolar yazılmaya devam ediyor.  Küresel güçler ve işbirlikçileri tarafından ülkemize karşı saldırganlık vuku bulmaktadır. Türk milliyetçileri ve ülkücüler olarak bu dönemde  ülkemize ve milletimize daha fazla sahip çıkmak durumundayız. Ülkücü camia olarak, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da hep birlikte Türk Milletinin geleceği için çalışmaya devam edeceğiz." diye konuştu. 

MHP Afşin İlçe Başkanı Ersal Koç, yaptığı konuşmada iftar programına katılan dava arkadaşlarıyla bir araya gelmekten büyük bir memnuniyet duyduğunu söyledi. Koç, “Mübarek Ramazan ayının eşsiz ve anlam yüklü derin ikliminden Türk Millet olarak faydalanmak ve nasiplenmek için ibadetlerimizi yapıyoruz. Yüce Allah ibadetlerimizi ve dualarımızı kabul etsin, rahmetini üzerimizden eksik etmesin. Bu anlamlı davete katılan ve aynı sofranın etrafında bir araya geldiğimiz her bir gönüldaşlarımıza  teşekkür ediyorum" açıklamasında bulundu.

İftar programında selamlama konuşması yapan  Afşin Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Kaan Karataş, MHP Afşin İlçe Başkanlığı ve Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen iftar yemeğine katılan misafirlere teşekkür etti. 

Programa, MHP Kahramanmaraş Milletvekili Fahrettin Oğuz Tor, MHP Kahramanmaraş Milletvekili Süleyman Öner, MHP Afşin İlçe Başkanı Ersal Koç, Kahramanmaraş Ülkü Ocakları İl Başkanı Mesut Kaplan, MHP İl ve ilçe teşkilatı üyeleri, siyasi parti başkanları, mahalle muhtarları ile çok sayıda vatandaş katıldı.



Editör: Haber Merkezi