Milliyetçi Hareket Partisi Afşin İlçe Başkanı Ersal Koç,  Diyarbakır'ın Sur ilçesinde güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada yaralanan Afşinli Uzman Çavuş Ali Özdemir’e geçmiş olsun dileklerini iletti.

MHP Afşin İlçe Başkanı Ersal Koç, “ Geçtiğimiz günlerde Diyarbakır'ın Sur ilçesinde güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada 1'i polis, 2'si asker toplam 3 güvenlik  görevlimi şehit olurken, 14 güvenlik görevlimizde yaralandı. Her gün gelen şehit haberleri bizleri derinden üzmektedir. . Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırılarda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza, Emniyet mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır, yaralanan kahraman silah arkadaşlarımıza ve kahraman polislerimize acil şifalar temenni ediyoruz."dedi.

Ankara Gülhane Askeri Tıp Akademisi Komutanlığı’nda  (GATA) tedavisi devam eden Afşinli Uzman Çavuş Ali Özdemir hakkında açıklama yapan Koç, “ Bu hain saldırıda Afşinli hemşerimiz Ali Özdemir’de yaralandı ve şuanda tedavisi devam ediyor. Yaralı askerimize acil şifa ailesi ve yakınlarına sabır diliyorum. İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur ve görevinde geri döner” açıklamasında bulundu. 

Editör: Haber Merkezi